www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-09

"segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini "


salam 1 blogger.
cik en nak join segmen puan jia kita..
untuk makluman puan jia ni kawan cik en masa sekolah dulu.. di kuala kangsar
so di ada anjurkan dan puan sendiri jemput cik en..
untuk support kawan dalam blogger ini cik en join..
segmen ni sebenarnya segmen menunjukkan header yang 1st kita pakai sampai la kini..
ikut cik en banyak gak... tak terkira...
cik en serius blog tahun lepas
so masa itu baru ada perubahan pada header cik en...
cik en tak dapat listkan semua sebab kebanyakan x dapat dikesan.. so kat sini sebahagian sahaja..
untuk pengetahuan semua... sebelum ni cik en pakai domain blogspot dan beralih ke domain sendiri dalam bulan 2 tahun ini.. so ada header yang menggunakan address lama dan ada yang baru.. so layan je la yek?

paling lama cik en pakai

untuk azam tahun baru 2012

bila dah pakai domain sendiri

nak nampak lebih ceria tapi x ngam pulak

yang ini pakai jap je

ini kekeringan idea

jaga jaga ada mata yang memerhati..ehheheh

simple header

kini cik en pakai dan mybe lama kot sebab cik en suka header ini


cik en sepenuhnya mengunakan Photoshop CS3..
ada gak yang cik en bagi header free kepada follower cik en..
semua leh check kat sini
HEADER FREE
pastu cik en de gak ambik tempahan edit blog..kat situ pun cik en buat header tuk pelanggan cik en
MAKE OVER


p/s : cik en suka reka header sendiri dri order kat orang lain...sebab header yg kita buat nampak lebih baik...
dari hati terus readers...

7 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

cantik2 belaka :)
kreatif...

saya tak pandai buat header..

Nurrul said... [Reply]

wahh ! Kreatif semua idea2 untuk buat header.. Keep Blogging :)

Datang dari segmen yang sama :D
*http://youismysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Deq's Qienz said... [Reply]

kreatinya cik en..hehee..sy support anda :)

Deq's Qienz said... [Reply]

i'm vote u :)
http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

jia creatifelt said... [Reply]

kini ada borang disediakn untuk mengundi.promosikn kepd kawan2 utk mereka undi header anda

jia creatifelt said... [Reply]

DIMANAKAH kedudkan anda sekrang?giatkn promosi undian header anda..

jia creatifelt said... [Reply]

Makluman:tempoh undian bg segmen jiakreatifelt header dr dulu-kini yg terbaik akan dipendekkan ke 15/07.minta mf di atas perubhn tarikh.utk itu,sila giatkan usaha utk promsikan penggundian header anda.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads