www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-04

Nilai Hantaran Mengikut Kelulusan


salam
tadi cik en jenguk la blog coretan anuar ini
hehe.mengenai yang ini

setakat cik en ni hanya lah RM8000 ke RM 12000...
ehhe...susah kan nak kawen skarang ni..
ehhe..
lain pulak abah cik en..
dia memang tetapkan haraga RM10000 
tapi...............
boleh diskaun kalau nak..ehhe..berapa peratus kena tanya abah cik en la...hahahha



Photobucket

14 comments:

Misz Mieza said... [Reply]

Amboi, boleh main diskaun2 plak ekk.. Hehehe.. =)

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply]

tak kawen la aku kalo mcm ni...

Deq's Qienz said... [Reply]

wahh untung la anak dara sikalang..hehehe..pakai tak kawen la kalo cmtuhhh..hahahaa

cik najihah said... [Reply]

mak oi tingginye

Masz Sidek said... [Reply]

huhuu... nak kahwin pun susah kan... ;'(

Bulan Syurga Firdausi said... [Reply]

haaaaaaaaa mcm ne ni heee ;)

sitisaliza.com said... [Reply]

suka3... hahaha! pempuan demand!

Al Kisah said... [Reply]

nonsense..

keli menari said... [Reply]

Kesian laki eh.Nak kawin pon susah.Adoi.

IntaNBerliaN said... [Reply]

hihii bagus ni.. siap ada diskaun.. heheh

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

ahakz.. mana laki mampu, wat ajela.. xkisah..hihi

Bui Junaidi said... [Reply]

WALAWEH..SIAP ADA GUIDELINE WANG HANTARAN LAGI..HAHAHA

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

saya dah siap2 nak kumpul duit.. nak tolong bakal suami saya nanti. kesian dia kene kumpul duit yang banyak sebab nak sambung belajar sampai degree.. hehe

9n0L4 said... [Reply]

dah terbace kat blog sape ntahhh. lupe. hee. pape pun, biarlah nilai hantaran tu same kualitinya dgn si dara. pandai masak, rajin, smyg tak tinggal dll. ;)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads