www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-15

Maaf Semua!


salam semua.. 2 hari cik en de kursus di SUK perak.
so cik en belum approved mana2 mana comment untuk join pencarian cik en..
bukan apa.. yang mana join cik en akan terus ke link korang dan cik en akan bagi comment tanda penyertaan diterima..
so cik en tak sempat nak jelajah.. so masih dalam pending cik en.. 
hariini cik en keje semula dan akan terjah semua penyertaan dan yang sudi komen.. tp berperingkat la.. sebab cik en tetap terikat dengan kerja cik en.. so semua kena sedia.. yang mana belum cik en terjah 
INSYALLAH 
hari ini cik enterjah.. yeah!!!!
Photobucket

6 comments:

NASZ said... [Reply]

selamat berkursus.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Chenta Eyfa Latieyfa said... [Reply]

ooo patut la..hehehe..no hal jek.Ingatkan dah x layak entri sye tu..ngee..btw thanks jadi kwn blogger sye.Keep in BW

ayut said... [Reply]

selamat menerjah Cik En.hihi :)

MamaEma said... [Reply]

pasti mereka akan faham..

faridah nazurah said... [Reply]

sibuknya dia.. hehe samalah.. kita pun busy sekarang ni..

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

ceik en dah terjah blog zieya..makaceh

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads