www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-15

Maaf Semua!


salam semua.. 2 hari cik en de kursus di SUK perak.
so cik en belum approved mana2 mana comment untuk join pencarian cik en..
bukan apa.. yang mana join cik en akan terus ke link korang dan cik en akan bagi comment tanda penyertaan diterima..
so cik en tak sempat nak jelajah.. so masih dalam pending cik en.. 
hariini cik en keje semula dan akan terjah semua penyertaan dan yang sudi komen.. tp berperingkat la.. sebab cik en tetap terikat dengan kerja cik en.. so semua kena sedia.. yang mana belum cik en terjah 
INSYALLAH 
hari ini cik enterjah.. yeah!!!!
Photobucket

  6 comments:

  1. selamat berkursus.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. ooo patut la..hehehe..no hal jek.Ingatkan dah x layak entri sye tu..ngee..btw thanks jadi kwn blogger sye.Keep in BW

    ReplyDelete
  3. selamat menerjah Cik En.hihi :)

    ReplyDelete
  4. sibuknya dia.. hehe samalah.. kita pun busy sekarang ni..

    ReplyDelete
  5. ceik en dah terjah blog zieya..makaceh

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!