www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-25

Goggle MIntak No Telefon?




salam semua
tadi duk syok terjah semua blogger yang ada tiba2 terkeluar dari acc
bila log in perlu kasi no telefon
cik en ignore je sebab nak ambik no pon pelbagai.. x suka la..
tapi selagi x kasi no pon selagi tu cik en xleh access acc blog cik en..
nak tak nak terpaksa lagi bagi.. 
pas bagi suh verify..
google anta no verify dan sekarang cik en leh layari blog cik en balik.
tapi kenapa yek..
cik en tak pernah tahu pun kena kasi no pon
dah macam ala ala maybank2u je.,.heheh


Photobucket

  8 comments:

  1. Dah pernah kena dulu. Kata member sebab maybe ada org report spam bila kita blogwalking n leave coment dkt dia punya blog... :D

    ReplyDelete
  2. zieya kena masa mula2 buat akaun lgi.... :)

    ReplyDelete
  3. a'aa pnh gak jd gini.. tpp xpasti napa..

    ReplyDelete
  4. Kan skrg banyak dah kes orang curi2 password. jadi dah guna henfon ni, security terjaga sikit. Sekiranya blog cik en kena hack, cik en boleh minta kat google tuk tukar password baru. Nanti dia akan bagi kod thru hp cik en. Bagus Google nih. Lol.

    ReplyDelete
  5. blog sy kena remove semalam.... lepas tu g check email... dia minta no. tel utk berikan verification...
    nasib baik blog dpt balik... ;(

    ReplyDelete
  6. awak dah lame tak hupdate..tak tau n xkene gnie..weee

    ReplyDelete
  7. semalam kak fieda kena gak gitu..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads