www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-25

Goggle MIntak No Telefon?




salam semua
tadi duk syok terjah semua blogger yang ada tiba2 terkeluar dari acc
bila log in perlu kasi no telefon
cik en ignore je sebab nak ambik no pon pelbagai.. x suka la..
tapi selagi x kasi no pon selagi tu cik en xleh access acc blog cik en..
nak tak nak terpaksa lagi bagi.. 
pas bagi suh verify..
google anta no verify dan sekarang cik en leh layari blog cik en balik.
tapi kenapa yek..
cik en tak pernah tahu pun kena kasi no pon
dah macam ala ala maybank2u je.,.heheh


Photobucket

8 comments:

Engku Muzahadin said... [Reply]

Dah pernah kena dulu. Kata member sebab maybe ada org report spam bila kita blogwalking n leave coment dkt dia punya blog... :D

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

zieya kena masa mula2 buat akaun lgi.... :)

IntaNBerliaN said... [Reply]

a'aa pnh gak jd gini.. tpp xpasti napa..

Apple said... [Reply]

Kan skrg banyak dah kes orang curi2 password. jadi dah guna henfon ni, security terjaga sikit. Sekiranya blog cik en kena hack, cik en boleh minta kat google tuk tukar password baru. Nanti dia akan bagi kod thru hp cik en. Bagus Google nih. Lol.

cik najihah said... [Reply]

eh ada ye mcm tu

Masz Sidek said... [Reply]

blog sy kena remove semalam.... lepas tu g check email... dia minta no. tel utk berikan verification...
nasib baik blog dpt balik... ;(

anismelon said... [Reply]

awak dah lame tak hupdate..tak tau n xkene gnie..weee

fieda said... [Reply]

semalam kak fieda kena gak gitu..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads