www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-05

cik ein ke cik en?




salam semua..
macam mana la ejaan nama cik en ni yek
sebab cik en de perhatikan ada yang guna nama cik en menggunakan ejaan begini
cik ein
dan ada yang guna 
cik en
sebenarnya 
namanya 
cik en
singkatan untuk 
cik eintan nurfuzie...
e untuk eintan
n untuk nurfuzie
so jadilah cik en..
cik en pernah umumkan nama cik en ni di entry ini dulu


p/s : cik en tak kisah la...cik ein pun boleh cik en pun boleh..asal itu cik en..heheh...anyway.. thnks yang support v\cik en dalam bidang blogger ini... 

Photobucket

6 comments:

Adylia Qarissa said... [Reply]

cik en...skali baca macam 'cik' 'encik' lak... :)

~::Chenta::~ said... [Reply]

heheheh
a ah Chenta setuju jg ngan Adylia

^___~

Bui Junaidi said... [Reply]

OIC..BARULAH FAHAM..

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

hai cik einen.. eh? tergabungkan pulak.. kikiki

Yumida said... [Reply]

ahaha..sy pn konpius sm..thanks atas makluman ni..hehe...

9n0L4 said... [Reply]

fuzie tu mcm name my mum. :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads