www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-20

Berapa Harga Kad Kahwin ini?


salam semua!
kali ini cik en nk mintak pendapat korang..
cik en just design suka suka..
alhamdullah ada yang suka.. tapi bila tanye pasal harga cik en tak dapat nak budget.. belum lagi survey kertas, ink, sampul surat..
cuma nak tanya pendapat korang.
kalau ada yang berpengalaman untuk kad design seperti di bawah berapa kos nya



p/s : memerlu sangat bantuan



Photobucket

15 comments:

Yumida said... [Reply]

nice sis..pandai sis buat...hmm..harga x reti sgt..leh tgk kt kedai printing kot

Liza Razak said... [Reply]

alamak..x boleh nak bantu la..saya x pandai part2 macam ni.tp design kad tu comel

TIGA MINIT said... [Reply]

bergantung pada jenis kertas dan kuantiti nak guna..dri stu bru boleh kira..biasa macam ni flat 1 colour stardard x lebih dri seringgit..klau lebih pun dlm 50 sen ok dah..tp upah lukisan tu kalau sndiri lukis biasa ambik rm10-15..bli brng2 jgn kat kedai biasa..bli yg hrga brong save sikit.

Tihara said... [Reply]

alamk tk berpengalaman dalam bab ni, en sowy :)

IntaNBerliaN said... [Reply]

xtau nak komen pe.. sbb xtau nak agak brp

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

tatau la cik en....tak dak pengalaman lgi....hehe..nt try tnya kawan2 tgk k..

CIK TOM said... [Reply]

cantik..tp xtau la harga2 kad kawin ni..try survey ke blog2/ fanpages yg ada servis kad kahwin..boleh rujuk dr situ..

Aida Omar said... [Reply]

pandainya cik ein design.. cantik pulak tu.. sekarang nie kad kawen paling koman pun 80 sen..

Nazayiena said... [Reply]

KLu kak Nurul memang x reti nak design2 nie,apatah lg nak budget harga,maaf ya Cik En.

Masz Sidek said... [Reply]

cantik kad wedding tu cik. en...
pandai cik. en buat...
maaf yer cik en... sy tak dpt membantu... sy tak tahu berapa harga yg patut diletakkan..
harap ada yg sudi membantu...

Cik Anita said... [Reply]

oke serius nice! maybe sbb suka kaler pink. hee. tp bab price tu maap ler tak tau nak cakap..hehe.

wahida said... [Reply]

wuhuuu...sori tak dpt bantu sbb dah lama sgt aku kawen, time tu kad kawen murah2 jer...hehe

Bui Junaidi said... [Reply]

AGAK2 NYA DALAM RM2 KOT..^_^

fieda said... [Reply]

tak dapek nk nolong cik ein..sbb tak tau..

9n0L4 said... [Reply]

aritu ade tgk kad kawen iphone. comey jugak. hee. tak dan lagi nak bw pencarian tu dear. line lembab. adoyai.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads