www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-20

Berapa Harga Kad Kahwin ini?


salam semua!
kali ini cik en nk mintak pendapat korang..
cik en just design suka suka..
alhamdullah ada yang suka.. tapi bila tanye pasal harga cik en tak dapat nak budget.. belum lagi survey kertas, ink, sampul surat..
cuma nak tanya pendapat korang.
kalau ada yang berpengalaman untuk kad design seperti di bawah berapa kos nya



p/s : memerlu sangat bantuan



Photobucket

  15 comments:

  1. nice sis..pandai sis buat...hmm..harga x reti sgt..leh tgk kt kedai printing kot

    ReplyDelete
  2. alamak..x boleh nak bantu la..saya x pandai part2 macam ni.tp design kad tu comel

    ReplyDelete
  3. bergantung pada jenis kertas dan kuantiti nak guna..dri stu bru boleh kira..biasa macam ni flat 1 colour stardard x lebih dri seringgit..klau lebih pun dlm 50 sen ok dah..tp upah lukisan tu kalau sndiri lukis biasa ambik rm10-15..bli brng2 jgn kat kedai biasa..bli yg hrga brong save sikit.

    ReplyDelete
  4. alamk tk berpengalaman dalam bab ni, en sowy :)

    ReplyDelete
  5. xtau nak komen pe.. sbb xtau nak agak brp

    ReplyDelete
  6. tatau la cik en....tak dak pengalaman lgi....hehe..nt try tnya kawan2 tgk k..

    ReplyDelete
  7. cantik..tp xtau la harga2 kad kawin ni..try survey ke blog2/ fanpages yg ada servis kad kahwin..boleh rujuk dr situ..

    ReplyDelete
  8. pandainya cik ein design.. cantik pulak tu.. sekarang nie kad kawen paling koman pun 80 sen..

    ReplyDelete
  9. KLu kak Nurul memang x reti nak design2 nie,apatah lg nak budget harga,maaf ya Cik En.

    ReplyDelete
  10. cantik kad wedding tu cik. en...
    pandai cik. en buat...
    maaf yer cik en... sy tak dpt membantu... sy tak tahu berapa harga yg patut diletakkan..
    harap ada yg sudi membantu...

    ReplyDelete
  11. oke serius nice! maybe sbb suka kaler pink. hee. tp bab price tu maap ler tak tau nak cakap..hehe.

    ReplyDelete
  12. wuhuuu...sori tak dpt bantu sbb dah lama sgt aku kawen, time tu kad kawen murah2 jer...hehe

    ReplyDelete
  13. tak dapek nk nolong cik ein..sbb tak tau..

    ReplyDelete
  14. aritu ade tgk kad kawen iphone. comey jugak. hee. tak dan lagi nak bw pencarian tu dear. line lembab. adoyai.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads