www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-06

Ada sesiapa nama nurfuzie tak?




salam semua..
apa la cik en ni.. cari orang nama nurfuzie pulak..
bukan apa nama cik en bukan la eintan nurfuzie tapi sinonim dengan nama itu sudah lama..
Nama sebenar cik en 
Intan Nor Faridah
intan pulak ditambah E di hadapan jadilah Eintan
Nurfuzie pulak diambik sempena seorang cikgu yang cik en kenal di melaka..
 sebab dia kata dalam dunia ni nama nurfuzie dia sorang je pakai..
dalm hati cik en masa tu " berlagak la dia ni" 
so tanda protes kata kata dia.. cik en gunakan nama nurfuzie ni..
cik en mula guna pada tahun 2001. masa tu baru berjinak jinak dalam alam maya..
sebab tu email pertama cik en 
nurfuzie2002@yahoo.com
semenjak tu melekatlah nama nurfuzie.. disebabkan mengekalkan nama cik en gak cik en gabungkan
Eintan Nurfuzie.
Dan cik en pernah search kat google nama nurfuzie ni.. hanyalah benda benda yang berkaitan dengan cik en je..
so sampai skrg cik en muskil, mana cikgu nurfuzie tu..
takkan dia xde fesbuk.. atau cik en yang salah eja nama dia..
apa apa pun disebabkan cikgu tu 
cik en sekarang dikenali dengan nama 
Eintan Nurfuzie..
dan ada kawan kawan panggil dengan nama fuzie..


 p/s : pasni nak letak nama anak nurfuzie kalau gegurl kalau boboy fauzie..

Photobucket

  7 comments:

  1. uniknye nama dia. nama saya pun unik gak. selalunya orang eja nama saya 'nasir' atau 'nasser' atau 'nasseer'. tapi nama saya 'naser' je. Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. hehehe... dah siap awal2 nama anak tu... ;p

    ReplyDelete
  3. owhh..ingatkan nama nurfuzie tu nama awak.tapi memang unik nama tu :)

    ReplyDelete
  4. oh, al-kisahnya...btw nama nurfuzie tu memang agak unik...serius tak pernah dengar sebelum ni :)

    ReplyDelete
  5. hehehe. mane lah cekgu tu ye. :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads