www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-06

Ada sesiapa nama nurfuzie tak?




salam semua..
apa la cik en ni.. cari orang nama nurfuzie pulak..
bukan apa nama cik en bukan la eintan nurfuzie tapi sinonim dengan nama itu sudah lama..
Nama sebenar cik en 
Intan Nor Faridah
intan pulak ditambah E di hadapan jadilah Eintan
Nurfuzie pulak diambik sempena seorang cikgu yang cik en kenal di melaka..
 sebab dia kata dalam dunia ni nama nurfuzie dia sorang je pakai..
dalm hati cik en masa tu " berlagak la dia ni" 
so tanda protes kata kata dia.. cik en gunakan nama nurfuzie ni..
cik en mula guna pada tahun 2001. masa tu baru berjinak jinak dalam alam maya..
sebab tu email pertama cik en 
nurfuzie2002@yahoo.com
semenjak tu melekatlah nama nurfuzie.. disebabkan mengekalkan nama cik en gak cik en gabungkan
Eintan Nurfuzie.
Dan cik en pernah search kat google nama nurfuzie ni.. hanyalah benda benda yang berkaitan dengan cik en je..
so sampai skrg cik en muskil, mana cikgu nurfuzie tu..
takkan dia xde fesbuk.. atau cik en yang salah eja nama dia..
apa apa pun disebabkan cikgu tu 
cik en sekarang dikenali dengan nama 
Eintan Nurfuzie..
dan ada kawan kawan panggil dengan nama fuzie..


 p/s : pasni nak letak nama anak nurfuzie kalau gegurl kalau boboy fauzie..

Photobucket

7 comments:

NASZ said... [Reply]

uniknye nama dia. nama saya pun unik gak. selalunya orang eja nama saya 'nasir' atau 'nasser' atau 'nasseer'. tapi nama saya 'naser' je. Hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

bgitu sejarahnya ea..

Masz Sidek said... [Reply]

hehehe... dah siap awal2 nama anak tu... ;p

Liza Razak said... [Reply]

owhh..ingatkan nama nurfuzie tu nama awak.tapi memang unik nama tu :)

Dylla Abas said... [Reply]

oh, al-kisahnya...btw nama nurfuzie tu memang agak unik...serius tak pernah dengar sebelum ni :)

FEDO said... [Reply]

Uniknya.Hehehe.

9n0L4 said... [Reply]

hehehe. mane lah cekgu tu ye. :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads