www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-05-31

SEGMEN : DESCRIBE YOUR HEADER


salam 1 blogger!
nk join la segmen ini
klik untuk join
dan inilah dia header cik en!!!

Header cik en ni kalau tak silap cik en dah pakai dekat sebulan dua ni..
bagi cik en inilah header yang cik en suka sekali semenjak tukar domain dari www.nurfuzie.blogspot.com ke www.nurfuzie.com
cik en tak suka header yang crowded bebagai sebab header melambangkan kita dan menarik minat pembaca membaca dan menterjah blog kita.
jadi sesuai dengan background pink yang kosong, header yang simple menjadikan blog cik en ringan dijelajah.

cik en suka kaler purple sebab tak terlalu ladies dan tak terlalu "man"ly..heheh
itu yang cik en letakkan dalam blog cik en.
kebetulan pic pun berbaju purple..
Pic tu diambik secara spontan di Old Town dengan air blended..
Nak dikatakan cik en tak tetapkan apa apa tema untuk header...
cume inginnak purplish je..
ahaks...
 nak tag

p/s : hasil creativity sendiri dan pernah beri percuma header kat blog terpilih

Photobucket

  5 comments:

  1. bestnya tau buat header sendiri.. Comel! :) ^^

    ReplyDelete
  2. salam, cik en..jom join kak bunga punya GA...http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

    ReplyDelete
  3. la sweetnya cik en...ske tgk header cik en...blog skin pn purple..nice....

    ReplyDelete
  4. sendiri punya header adalah yang terbaik^^

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads