www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-05-31

SEGMEN : DESCRIBE YOUR HEADER


salam 1 blogger!
nk join la segmen ini
klik untuk join
dan inilah dia header cik en!!!

Header cik en ni kalau tak silap cik en dah pakai dekat sebulan dua ni..
bagi cik en inilah header yang cik en suka sekali semenjak tukar domain dari www.nurfuzie.blogspot.com ke www.nurfuzie.com
cik en tak suka header yang crowded bebagai sebab header melambangkan kita dan menarik minat pembaca membaca dan menterjah blog kita.
jadi sesuai dengan background pink yang kosong, header yang simple menjadikan blog cik en ringan dijelajah.

cik en suka kaler purple sebab tak terlalu ladies dan tak terlalu "man"ly..heheh
itu yang cik en letakkan dalam blog cik en.
kebetulan pic pun berbaju purple..
Pic tu diambik secara spontan di Old Town dengan air blended..
Nak dikatakan cik en tak tetapkan apa apa tema untuk header...
cume inginnak purplish je..
ahaks...
 nak tag

p/s : hasil creativity sendiri dan pernah beri percuma header kat blog terpilih

Photobucket

5 comments:

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

bestnya tau buat header sendiri.. Comel! :) ^^

Anum said... [Reply]

good

Zatil Hulwani said... [Reply]

salam, cik en..jom join kak bunga punya GA...http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

Yumida said... [Reply]

la sweetnya cik en...ske tgk header cik en...blog skin pn purple..nice....

ary_lee said... [Reply]

sendiri punya header adalah yang terbaik^^

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads