www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-01

pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN



melekat sehingga 1 Jun 2012 jam 12.00 tengah hari
entry baru sila scrool lebih sikit ke bawah!
salam semua kawan kawan cik en
apa khabar
cik en sebenarnya dah lama nak refresh balik listblog geng cik en kat sebelah kanan korang tu...semenjak cik en buat bloglist tu cik en tak pernah tukar-tukar...
jadi kali ini cik en nak select blogger-blogger lain yang SETIA DENGAN BLOG CIK EN untuk jadi geng cik en 
senang jer caranya
  • follow blog ini sebab kalau nak masukkan dalam bloglist cik en kena follow korang kan?
  • copy paste banner atas tu dan linkkan ke entry ini
  • buat tajuk -"pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN"
  • dah siap linkkan ke entry ini k?
tamat : 1 Jun 2012
senang jer kan...ala..nak promote blog korang jer...tak kenakan bayaran pun!

Photobucket

23 comments:

Amalina said... [Reply]

Ama join : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Cik Mimey (owner fida's story) said... [Reply]

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

join

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

1 mei 2012?? akk biar betul ni =p

NASZ said... [Reply]

selamat bersegmen. hehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

nanakimie said... [Reply]

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

aisyah humaira' said... [Reply]

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Purple Lavender said... [Reply]

nak join jugak :)

http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Yumida said... [Reply]

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

ATIQAH said... [Reply]

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

saya join :)

crafty dodot said... [Reply]

assalamualaikum.sy dh join :))
http://craftydodot.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Tentang Kita said... [Reply]

masih sempat lg nak join nie....

Zatil Hulwani said... [Reply]

join!
http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Masz Sidek said... [Reply]

join ;

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

aien said... [Reply]

http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

saffiya_aleesya @ echa said... [Reply]

wahhh dah macam pencarian gadis melayu je ni heheheheh

Edy Ramanov said... [Reply]

edy pun nak join jugak. http://edyramanov.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

haz said... [Reply]

join! ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Husnalyas said... [Reply]

gudluck :)

ecadwinkyasha said... [Reply]

thanks invite.insyaallah join ye.

Cik Lyeen said... [Reply]

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

JOIN..:)

♬ bunga sakura ♬ said... [Reply]

http://ilovemyselfforever-nasya.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html


JOIN!!

~::Chenta::~ said... [Reply]

OK Dah JOIN !!


http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/05/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

somoon said... [Reply]

Thanks for the visit. Have a nice day.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads