www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-04-27

Penggunaan SPOTLIGHT yang betuL




Cik en geram betul kalau bawak kereta kalau malam malam..
bukannye apa cik en ni boleh la dikataka silau dengan lampu pada waktu malam...
ini cik en nak tegur sikit sesiapa yang ada kereta dan selalu bawak kereta yang mempunyai SPOT LIGHT tu...
tolong la kalau untuk jalan biasa biasa seperti haiway, jalan pekan, n kampung tutup la. Pakai la masa jalan yang memang lenggang sampai tak nampak jalan depan...
tak perlu tunjuk SPOT LIGHT korang tu.. bukannye korang tak nampak jalan...nampak je.. lagi satu lampu tinggi..jangan la pakai untuk semua masa...
pernah cik en silau sangat nak langgar kereta lain...
lagipun untuk pengetahuan yang tak tahu tu, penggunakan spotlight boleh mengakibatkan bateri cepat "kong"...
mana yang bateri lemah mmg cepat la lemahnye..

mana yang kereta baru ini mmg la tak terasa sbb ia mengakibatkan jangka masa yang lama terhadap bateri...
so pasni kalau jalan malam malam n tempat yang memang cerah dengan lampu jalan tolong la check SPOT LIGHT anda k...
jangan nanti ada yang cepat panas hati ini balas dendam denga duk rapat dengan kereta kita dan pasang SPOT LIGHT kasi kita pulak silau...
ingat tu... :)


Photobucket

1 comments:

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads