www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-04-06

Make Over Blog •*¨*•❤cEr!tErA c!ntA❤•*¨*•

salam semua follower cik en
pe khabar?
kali ini cik en dah menyiapkan satu tempahan blog...kali ini cik en ambik masa agak lama..
disebabkan kebzan melanda cik en
akhirnya blog ini siap..
dan cik en nak mintak maap pada empunya blog kerana ambik masa yang cukup lama...
im so sorry ye dik...
apa apa jom tengok blog adik manis ni sebelum di make over



adik manis ni senang bekerja sama...
cik en mintak pic..dia bagi banyak pic...
nak bertemakan rose dan pink putih...
so cik en terapkan semua dalam make over ini..
korang usha2 bawah ini...


puas ke x tengok?
x puas?pe kata jom kita terjah blog adik manis ni kat

p/s : kalau sesiapa berminat untuk membuat tempahan yang awesome macam blog kat entry
boleh la tengok kat page INI untuk memilih tempahan...
bertemakan
"Make Over For Made Awesome Blog"
cik en akan memberi perkhidmatan terbaik...
INSYAALAH!
Photobucket

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads