www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-03-08

Tempahan Untuk Hantaran Pertunangan dan Perkahwinan

Salam semua!
pe khabar?
lama cik en tak update blog kan...
cik en bz skit...sekarang jabatan cik en tengah buat siasatan PINTAF
siasatan untuk di beri Pinjaman berupa Lembu dan Kambing...
so cik en banyak uat keje side..
make over cik en pun dekat sebulan tak siap..tpi xpe...dalam proses membuatnya..
yang itu cik en update dalam entry yang lain..
kali ini cik en nak buat bisnes sikit..
so ini untuk bakal pengantin dan bakal bertunang...
cik en ada bukak tempahan untuk membuat hantaran semasa majlis berlangsung..
korang usha usha dulu pic bawah ini..
kalau rasa de yang berminat dan ingin nak design sendiri..boleh di suggestkan...
korang blog shopping dulu bawah ini...































































de tak yang berkenan untuk majlis bermakna korang?
kalau berminat korang boleh tengok detail di
dan terus PM cik en ok..kalau comment di entry ini pun boleh
so untuk harga dan info lanjut..korang boleh PM cik en ok...


Photobucket

  1 comment:

  1. bisnes ni plak ea..snng la t kan..hihi..

    bila tgk cmni,cam zmn lama2 lak..comel3 aje..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads