www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-03-08

Tempahan Untuk Hantaran Pertunangan dan Perkahwinan

Salam semua!
pe khabar?
lama cik en tak update blog kan...
cik en bz skit...sekarang jabatan cik en tengah buat siasatan PINTAF
siasatan untuk di beri Pinjaman berupa Lembu dan Kambing...
so cik en banyak uat keje side..
make over cik en pun dekat sebulan tak siap..tpi xpe...dalam proses membuatnya..
yang itu cik en update dalam entry yang lain..
kali ini cik en nak buat bisnes sikit..
so ini untuk bakal pengantin dan bakal bertunang...
cik en ada bukak tempahan untuk membuat hantaran semasa majlis berlangsung..
korang usha usha dulu pic bawah ini..
kalau rasa de yang berminat dan ingin nak design sendiri..boleh di suggestkan...
korang blog shopping dulu bawah ini...































































de tak yang berkenan untuk majlis bermakna korang?
kalau berminat korang boleh tengok detail di
dan terus PM cik en ok..kalau comment di entry ini pun boleh
so untuk harga dan info lanjut..korang boleh PM cik en ok...


Photobucket

1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

bisnes ni plak ea..snng la t kan..hihi..

bila tgk cmni,cam zmn lama2 lak..comel3 aje..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads