www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-01-30

Hati Ini Sakit Rindu

lalalal....
semalam cik en layan AJL...
so far keputusannya memang cik jangka...
so far cik puji dari semua aspek...pentas, persembahan, pengacara dan semua la..leh bagi rate 5/5 la...
pembuka tirai part jamal abdillah memang cik en kagum....guruh dan kilat yang buat jantung cik en berdebar debar..
semalam sebelum cik en lelapkan mata cik en...

cik en teringat en botak...
mmm..tetiba hati ini merindui dia..




sungguh sungguh....
sehingga ke saat cik en tulis entry ini...
godaan merindu betul betul buat mood cik en down gila...


Di daun yang ikut mengalir lembut
Terbawa sungai ke ujung mata
Dan aku mulai takut terbawa cinta
Menghirup rindu yang sesakkan dada

Jalanku hampa dan kusentuh dia
Terasa hangat oh didalam hati
Kupegang erat dan kuhalangi waktu
Tak urung jua kulihatnya pergi

Tak pernah kuragu dan slalu kuingat
Kerlingan matamu dan sentuhan hangat
Ku saat itu takut mencari makna
Tumbuhkan rasa yang sesakkan dada

Kau datang dan pergi oh begitu saja
Semua kutrima apa adanya
Mata terpejam dan hati menggumam
Di ruang rindu kita bertemu



tapi cik en anggap perpisahan ini satu langkah terbaik buat kami...

tapi di saat ini cik en akn tutup pintu hati untuk mana mana lelaki.
maafkan cik en kalau ada yang cuba mengharapkan cik en...
cik en masih belum mampu  membuang kenangan dan ingatan cik en lagi...

p/s: einzzal dalam kenangan


Photobucket

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

sbr ea sis..kuatkan hati..

Rapunzel Cikilolo said... [Reply]

intan... kalau tu yang terbaik, kenalah bertabah okey.. all the best!

Aida Omar said... [Reply]

sabar ea cik en.. mungkin itu yang terbaik.. InsyaAllah matahari akan cerah semula suatu hari nanti :)

saffiya_aleesya @ echa said... [Reply]

sabar laa..mungkin baru2 ni ingatan tu terlalu kuat pada en botak.nanti lama2 ingatan tu akan pudar dan cuba laa busy kan diri supaya cik en tak laa teringat sgt2..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads