www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-01-30

Hati Ini Sakit Rindu

lalalal....
semalam cik en layan AJL...
so far keputusannya memang cik jangka...
so far cik puji dari semua aspek...pentas, persembahan, pengacara dan semua la..leh bagi rate 5/5 la...
pembuka tirai part jamal abdillah memang cik en kagum....guruh dan kilat yang buat jantung cik en berdebar debar..
semalam sebelum cik en lelapkan mata cik en...

cik en teringat en botak...
mmm..tetiba hati ini merindui dia..




sungguh sungguh....
sehingga ke saat cik en tulis entry ini...
godaan merindu betul betul buat mood cik en down gila...


Di daun yang ikut mengalir lembut
Terbawa sungai ke ujung mata
Dan aku mulai takut terbawa cinta
Menghirup rindu yang sesakkan dada

Jalanku hampa dan kusentuh dia
Terasa hangat oh didalam hati
Kupegang erat dan kuhalangi waktu
Tak urung jua kulihatnya pergi

Tak pernah kuragu dan slalu kuingat
Kerlingan matamu dan sentuhan hangat
Ku saat itu takut mencari makna
Tumbuhkan rasa yang sesakkan dada

Kau datang dan pergi oh begitu saja
Semua kutrima apa adanya
Mata terpejam dan hati menggumam
Di ruang rindu kita bertemu



tapi cik en anggap perpisahan ini satu langkah terbaik buat kami...

tapi di saat ini cik en akn tutup pintu hati untuk mana mana lelaki.
maafkan cik en kalau ada yang cuba mengharapkan cik en...
cik en masih belum mampu  membuang kenangan dan ingatan cik en lagi...

p/s: einzzal dalam kenangan


Photobucket

  4 comments:

  1. intan... kalau tu yang terbaik, kenalah bertabah okey.. all the best!

    ReplyDelete
  2. sabar ea cik en.. mungkin itu yang terbaik.. InsyaAllah matahari akan cerah semula suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  3. sabar laa..mungkin baru2 ni ingatan tu terlalu kuat pada en botak.nanti lama2 ingatan tu akan pudar dan cuba laa busy kan diri supaya cik en tak laa teringat sgt2..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!