www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-01-16

Happy Birthday Cik En!

salam semua...
hari ini dengan tarikh
16 januari 2012
cik en telah genap 
25 tahun.....

yepi!dah tuo...opis cik en xde tenet...so cik en lari g cc...anyway...adik nusha dah wishkan dulu kat entry ini
tq dear...
semalam orang yg wish cik en adalah seorang yg pernah bertakhta di hati cik en...
adik nusha kita pun wish gak...
tapi lenguh tgn cik en balas komen kat fb...2 la yang paling banyak sampai hang komputer ni...
so cik en terima banyak sms di hanset, comment di fb dan komen di blog...
pe2 pun terima kasih...
walaupun tahun ini cik en sambut bersendirian cik en ada korang semua...terubat skit cik en...
cik en kena teruskan kehidupan...sebab cik en de korang semua di facebook dan blog...
cik en doakan cik en akan lebih tabah hadapi dugaan selepas ini





Photobucket

  3 comments:

  1. happy birthday.. semoga panjang umur n murah rezeki

    ReplyDelete
  2. hihi,jgn sedih2..mai kt kuar sesama..hihi..

    ReplyDelete
  3. haha. jangan lupe mai ipoh k..
    satay kuda.!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads