www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-01-16

Happy Birthday Cik En!

salam semua...
hari ini dengan tarikh
16 januari 2012
cik en telah genap 
25 tahun.....

yepi!dah tuo...opis cik en xde tenet...so cik en lari g cc...anyway...adik nusha dah wishkan dulu kat entry ini
tq dear...
semalam orang yg wish cik en adalah seorang yg pernah bertakhta di hati cik en...
adik nusha kita pun wish gak...
tapi lenguh tgn cik en balas komen kat fb...2 la yang paling banyak sampai hang komputer ni...
so cik en terima banyak sms di hanset, comment di fb dan komen di blog...
pe2 pun terima kasih...
walaupun tahun ini cik en sambut bersendirian cik en ada korang semua...terubat skit cik en...
cik en kena teruskan kehidupan...sebab cik en de korang semua di facebook dan blog...
cik en doakan cik en akan lebih tabah hadapi dugaan selepas ini





Photobucket

3 comments:

illafira said... [Reply]

happy birthday.. semoga panjang umur n murah rezeki

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hihi,jgn sedih2..mai kt kuar sesama..hihi..

aMoi Lyan said... [Reply]

haha. jangan lupe mai ipoh k..
satay kuda.!

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads