www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-01-17

Cik en nak tanya sikit kat korang ni...

salam semua..

apa khabar dan selamat pagi..
awal awal cik en uat entry rini yek..heheh
cik en nak mintak pendapat korang yang sudi baca entry cik en yang ini..
cik en ingat nak menyambungkan pelajaran cik en
mybe PJJ...
untuk menyibukkan diri...
pe pendapat korang?bagus atau tak...
kalau bagus course pe yang sesuai dengan cik en dan universiti mana...
masa sekolah menengah dulu cik en jurusan sains..bila masa di PUO cik en ambik course Banking and Finance
So kalu nak sambung degree ni...cik en sesuai ambik apa...
tak mahu hard sgt sebab cik en kerja yang memerlukan fokus di luar pejabat..
dan selepas ini cik en dapat offer keje part time lain...
so kalau boleh course yang sesuai dengan diploma cik en...
any suggestion??

Photobucket

  2 comments:

  1. PJJ pun ok, tak la mahal sgt kos dia..klu sambung kos yg sama maybe senang lg kot..tak pun sambung ikut pekerjaaan skrg..

    hmm..teringin jgk nk sambung ni.. :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!