www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-01-17

Cik en nak tanya sikit kat korang ni...

salam semua..

apa khabar dan selamat pagi..
awal awal cik en uat entry rini yek..heheh
cik en nak mintak pendapat korang yang sudi baca entry cik en yang ini..
cik en ingat nak menyambungkan pelajaran cik en
mybe PJJ...
untuk menyibukkan diri...
pe pendapat korang?bagus atau tak...
kalau bagus course pe yang sesuai dengan cik en dan universiti mana...
masa sekolah menengah dulu cik en jurusan sains..bila masa di PUO cik en ambik course Banking and Finance
So kalu nak sambung degree ni...cik en sesuai ambik apa...
tak mahu hard sgt sebab cik en kerja yang memerlukan fokus di luar pejabat..
dan selepas ini cik en dapat offer keje part time lain...
so kalau boleh course yang sesuai dengan diploma cik en...
any suggestion??

Photobucket

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

erk..xtaula sis..anis pjj kan?

yana-feehily said... [Reply]

PJJ pun ok, tak la mahal sgt kos dia..klu sambung kos yg sama maybe senang lg kot..tak pun sambung ikut pekerjaaan skrg..

hmm..teringin jgk nk sambung ni.. :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads