www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-02-27

bloglist pencarian cik en dan blog - warna tema blog 1

*****ENTRY MELEKAT*****






salam semua follower cik en...
jom join bloglist cik en untuk kali kedua..sebelum ini di entry ini
masih guna listing warna yang sama seperti dibawah ini


red

pink

purple

white

black

orange

yellow

green

blue

rojak-selain warna diatas

selepas dilistkan cik en akan pilih yang terbaik sx mengikut tema2 tersebut...
kriteria pemilihan merangkumi 
warna asas blog
keserasian warna untuk tulisan
widget yang tidak serabut
loding masuk ke blog x lama
dan yang penting sekali mesti sedap mata memandang..baru besh kan??
diakhir bloglist ini cik en akan pilih satu pemenang untuk setiap warna tema dan akan menerima banner khas dan di promote di blog cik en

SYARAT2NYER:
1. Follow blog cik en yang ni dan like pages cik en ni
2.Buat satu entry khas yang bertajuk "PENCARIAN CIK EN DAN BLOG 1"
3. Masukkan letak banner kat atas tu dan linkkan ke contest ni
4. Nyatakan kategori warna tema yang mana korang semua pilih 
5. Nyatakan apa yang besh kat blog korang-ni untuk cik en jalan2 ..ehhehe
pastu linkkan kat comment entry ini jer...
6. tak perlu tag sape2..nk tag pun boley
letak sekali tema apa masa letak komen tu

so untuk permulaan cik en nk tag

tarikh tutup:

27 FEBRUARI 2012


P/S : untuk juara sebelum ini leh check di sini



Photobucket

  6 comments:

  1. Cik Wunny Join..^__^

    http://cikwunny2410.blogspot.com/2012/01/pencarian-cik-en-dan-blog-1.html

    ReplyDelete
  2. join..and my blog is pink..
    ilove pinkk
    http://missdanshin.blogspot.com/2012/01/pencarian-cik-en-dan-blog-1.html

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    cam best gak nie..
    InsyaAllah, nanti kalu sempat kita join..go Green!
    hehE ;0

    ReplyDelete
  4. Nice ") nice ") like :) like :)

    entry yg best n blog yg superb!
    hanya mampu berkate wow!!!!!

    http://sabryoppa.blogspot.com/
    http://shaberry92.blogspot.com/

    nice to meet you..

    ReplyDelete
  5. Nak Cda review blog kamu ??Jom join segment ..

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/03/segment-review-blog-meramaikan-follower.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads