www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-12-21

Undi Hot 21 di Hot FM

salam semua!
lama betul cik en x update blog cik en ni...
yela..staf opis cik en ni selalu kurang..so cik en kena la cover semua...
bahagian permit, bahagian klinik..bahagian pentadbiran pun cik en kena cover..
sekarang ini pun dalam proses menyerahan lesen ayam kat area manjung ni...
pastu bz pasal SBPA ini...
kerani sorang jer..kena la menolong.. ini lah masalahnyer bekerja di daerah dan jabatan yang x pemes...heheh
tapi untuk mengetahuan semua..
tiap tiap hari cik en akan buat rutin wajib..

tau apa?
ha...hari hari cik en dengar radio HOT FM
dan cik en hari hari wajib undi untuk HOT 21...
korang de ke undi?
apa?x tahu pun ada?alahai...dah lama dah ada..korang check kat HOT 21


masa sekarang xde paparan untuk undi...tp start kul 12 kang...ada la kotak undi tepi lagu dan kita leh undi...
so kalau rasa kita nak dengar lagu kita jadi juara..kena undi banyak2...
ini kalau siang la...
kalau malam carta ulat buku...
malam malam cik en xde la nk mengundi...ehhehe...
Photobucket

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hihi,xpernah nak undi..ngeh3

Anum said... [Reply]

anum x pernah undi
hehehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads