www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-12-21

Undi Hot 21 di Hot FM

salam semua!
lama betul cik en x update blog cik en ni...
yela..staf opis cik en ni selalu kurang..so cik en kena la cover semua...
bahagian permit, bahagian klinik..bahagian pentadbiran pun cik en kena cover..
sekarang ini pun dalam proses menyerahan lesen ayam kat area manjung ni...
pastu bz pasal SBPA ini...
kerani sorang jer..kena la menolong.. ini lah masalahnyer bekerja di daerah dan jabatan yang x pemes...heheh
tapi untuk mengetahuan semua..
tiap tiap hari cik en akan buat rutin wajib..

tau apa?
ha...hari hari cik en dengar radio HOT FM
dan cik en hari hari wajib undi untuk HOT 21...
korang de ke undi?
apa?x tahu pun ada?alahai...dah lama dah ada..korang check kat HOT 21


masa sekarang xde paparan untuk undi...tp start kul 12 kang...ada la kotak undi tepi lagu dan kita leh undi...
so kalau rasa kita nak dengar lagu kita jadi juara..kena undi banyak2...
ini kalau siang la...
kalau malam carta ulat buku...
malam malam cik en xde la nk mengundi...ehhehe...
Photobucket

  2 comments:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads