www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-12-01

si cinta ! Cik en nak bagi header satu !!

salam semua!
yeah!hari ini cik en free sedikit dan ingin membayar salah satu hutang piutang cik en kepada blogger

so entry ni khas untuk
kebetulan cik en pun tengah usha-usha pic butterfly...so cik en teringat si cinta ni..
ada masa untuk hari ini..so cik en pulun pulun buat...so terimalah..cik en de buat dua...pilih la yang mana nak yek cik cinta...hehhe

agak simple...sebab cik en x nak serabutkan blog dengan header yang berat...
sebab cik en nak cik cinta boleh letak background yang berat atau yang ringan..
percubaan pertama cik en

percubaan kedua cik en
untuk pengetahuan semua...cik en dah mula bukak tempahan meng-edit blog..
cik en dah edit satu blog dan cik en x sempat nak buat entry untuk dia...
so kalau de masa cik en buatkan k...
kalau sesaper yang nak cik en buat blog korang cun cun korang leh tengok menu tab kat atas 2...ada tulis tempahan..klik laju2 dan korang leh tengok pakej2 yang korang nak...
cik en akan cube buat yang terbaik..
klu nak senang..klik jer yang ini
so wassalam semua
sok cik en de game netball bersama anismelon...
so kami xde la sok..klu de pe2..email cik en, comment cik en k..kat shout box 2 cik en jarang skit membelek...sbb cik en agak sibuk..so takut terlepas pandang k..klu comment ni cik en akan tetap baca..sbb sebelum approve cik en akan baca dulu..
kepada nusha dan si froggie..
windu korang..thnks sudi dtg ke blog buruk cik en dan bertegur saper...heheh...kepada 
pasni turn korang lak yek...

Photobucket

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

wah2..good luck kak dan anis!!

header,nak gak!! hehe..

Anum said... [Reply]

good luck

Aida Omar said... [Reply]

good luck sis..
wah header tu ^_^

zieyzain said... [Reply]

hye sis,..realy2 sorry sgt lambat reply, sgt2 busy. thank you very much yah...sgt2 cantek. ziey sgt suka,..lotss thanxx cik ein =)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads