www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-12-01

si cinta ! Cik en nak bagi header satu !!

salam semua!
yeah!hari ini cik en free sedikit dan ingin membayar salah satu hutang piutang cik en kepada blogger

so entry ni khas untuk
kebetulan cik en pun tengah usha-usha pic butterfly...so cik en teringat si cinta ni..
ada masa untuk hari ini..so cik en pulun pulun buat...so terimalah..cik en de buat dua...pilih la yang mana nak yek cik cinta...hehhe

agak simple...sebab cik en x nak serabutkan blog dengan header yang berat...
sebab cik en nak cik cinta boleh letak background yang berat atau yang ringan..
percubaan pertama cik en

percubaan kedua cik en
untuk pengetahuan semua...cik en dah mula bukak tempahan meng-edit blog..
cik en dah edit satu blog dan cik en x sempat nak buat entry untuk dia...
so kalau de masa cik en buatkan k...
kalau sesaper yang nak cik en buat blog korang cun cun korang leh tengok menu tab kat atas 2...ada tulis tempahan..klik laju2 dan korang leh tengok pakej2 yang korang nak...
cik en akan cube buat yang terbaik..
klu nak senang..klik jer yang ini
so wassalam semua
sok cik en de game netball bersama anismelon...
so kami xde la sok..klu de pe2..email cik en, comment cik en k..kat shout box 2 cik en jarang skit membelek...sbb cik en agak sibuk..so takut terlepas pandang k..klu comment ni cik en akan tetap baca..sbb sebelum approve cik en akan baca dulu..
kepada nusha dan si froggie..
windu korang..thnks sudi dtg ke blog buruk cik en dan bertegur saper...heheh...kepada 
pasni turn korang lak yek...

Photobucket

  4 comments:

  1. wah2..good luck kak dan anis!!

    header,nak gak!! hehe..

    ReplyDelete
  2. good luck sis..
    wah header tu ^_^

    ReplyDelete
  3. hye sis,..realy2 sorry sgt lambat reply, sgt2 busy. thank you very much yah...sgt2 cantek. ziey sgt suka,..lotss thanxx cik ein =)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads