www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-12-23

Pilihan Kasut Tumit Tinggi Korang

salam semua!
morning dear!
kali ini cik en nak bincangkan dan share skit perihal ladies2 ni..
so dilebihkan specifik kepada kasut tumit tinggi
ada gak ladies tak berminat dengan kasut tumit tinggi dan selesa dengan kasut leper atau kasut sarung..
ada gak lebih suke selipar..
macam cik en, cik en mmg suka kasut tumit tinggi..tapi bukan yang ini




tapi cik en selesa dengan kasut tinggi yang macamni



nama kasut ini wedges shoes..
bukannyer chezzy wedges..itu kat kepsi jer ada..
heheh..
cik en memang gilerkan wedges ni..sebabnya cik en rasa kaki kita lebih rata berbanding bertumit...
lagipun bila pakai style cmni...cik en rasa nampak lebih confident dan nampak cun!hehehe
apa2 pun pilihan kasut,selipar dan tumit tinggi korang..yang penting korang selesa..
yang penting bila shopping korang x rasa sakit kaki kan?



Photobucket

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

xleh nk pkai lama2..mslh kaki..

hajarus said... [Reply]

pun suke sgt pakai kasut tumit tinggi tp dah xleh pakai lg pasni sbb tumit dah bengkak... huhu... sedih... :(

Shaherah said... [Reply]

ehee.. same2.. shera pun ngah gler wedges..

aimie amalina said... [Reply]

weee
pegi dinner kolej la antara yg pes dn terakhir pakai kasut tinggi 5 inci
hehehehehe

anismelon said... [Reply]

betul betul betul..anis pon suke kasut nie..lagi selesa..;)

Aida Omar said... [Reply]

hai cik En..

aida la salah sorangnya yang tak reti dan tak suka pakai kasut tumit tinggi..hehe. kalau pakai gak mau tak berjalan kot, aida selesa lagi pakai selipar dan kasut leper tu.. tapi kalau pakai wedges nie nampak mmg nampak mcm selesa sikit kan.

cik En aida ada tag Cik En join Giveaway :

http://diarisifroggie.blogspot.com/2011/12/my-first-giveway-by-aimi.html

cik nara omey said... [Reply]

nara mmg tak ley pakai kasut tumit tinggi sbb tak minat dan tak suka..huhu

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads