www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-01-03

pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN 1

melekat sehingga 3 Januari 2012 jam 12.00 tengah hari
entry baru sila scrool lebih sikit ke bawah!




JOM JADI GENG CIK EN!



salam semua kawan kawan cik en
apa khabar?
cik en nak refresh balik listblog geng cik en kat sebelah kanan korang tu...sebelum ini bloglist daripada list yang ini..
jadi kali ini cik en nak select blogger-blogger lain yang SETIA DENGAN BLOG CIK EN untuk jadi geng cik en selama sebulan lagi start 
3 Januari 2012 sehingga 3 Februari 2012
senang jer caranya

  • follow blog ini sebab kalau nak masukkan dalam bloglist cik en kena follow korang kan?
  • copy paste banner atas tu dan linkkan ke entry ini
  • buat tajuk -"pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN"
  • sila nyatakan azam tahun baru korang
  • dah siap linkkan ke entry ini k?
tamat : 3 Januari 2012 


senang jer kan...ala..nak promote blog korang jer...tak kenakan bayaran pun!

Photobucket

2 comments:

anismelon said... [Reply]

wah..header baru..na lawan anis ye..weee..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

azam??ahakz..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads