www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-12-22

Make Over Blog Lavender MerahUnggu

salam semua!
alhamdulliah..akhirnya cik en dah selesai dalam menyiapkan tempahan cik en..
tempahan ini cepat disiapkan sebab blog ini masih baru so x byk la nak mengedit..
lepas tu cik en dah mula mahir dalam mengedit blog ini..
sambil ambik tempahan sambil tu blajar lagi banyak ilmu blogging ini...
mari kita tengok sama sama template lama adik ini




adik ini sebenarnya kawan kepada salah seorang pelanggan cik en iaitu adik ain farhana
cik en pun tak la bersemuka dengan kawan adik ni..
cume dibagutahu mahukan tema lavender purple..
jenuh gak la mencari...
tapi alhamdullah..selepas jer settle make over akak ini
terus tumpu pada adik ini..
ini hasilnya setelah di make over



amacam?len tak...tu la...cik en xleh nk print screen all sebab kat opis cik en ni mozilla xleh nak pakai untuk berinternet..kecuali permit cik en jer...
so nampak la jarak jrak  tu..klu rasa nak clear jom terus g blog adik ini
klik saja sini
korang leh tengok puas puas..
lepas ini ada satu lagi...tp akak ni nak proposal...hehe..so kena la design skit skit untuk bagi gambaran akak ini...akak tu pun kawan pada akak ini

so kebanyakan klien cik en berangkai rangkai...hehe..tak apa la...sambil tu leh promote blog yang suggestkan cik en tu..
so cik en akan berehat esok dari edit mengedit dan mencari bahan untuk proposal baru...
untuk make over kali ini..cik en tak buat shoutbox sbb cik en pengguna shoutmix..dan shoutmix pulak akan mulakan bayaran untuk pengguna shoutmix.
jadi bagi adik ini...cik en cadangkan buat satu cit chat menggunakan alternatif lain dan cik en akan buat shoutbox free untuk dia selepas dia ada shoutchat sendri k?
kalau saper saper berminat nak make over blog korang boleh boleh pilih pakej  kat sini


Photobucket

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tahniah..

murah rezeki akk..

tu la,kena tukar sbox lak ni.

Anum said... [Reply]

cantiknya

aimie amalina said... [Reply]

awwww
mang lavendaaa ni :))

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads