www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-12-12

make over blog ♥ Cherry Blossom ♥

salam semua!
cik en terlewat dalam update make over cik en yang 1st ini...

tempahan adik ni dah siap sebulan lepas..
cuma pada entry kali ini cik en nak update...
macam baisa...bz dengan net ball dan meeting...
so kat sini adik ini dah tambah sikit sikit dari asal yang cik en buat....
bertemakan cherry..
pening gak cik en nak buat thema 2..
tapi cik en buat jugak..idea sangat2 kering pada tempahan pertama cik en ini...
so simple...dan cik en hanya terapkan buah cherry...
so percubaan pertama cik selepas buat header hari tu..
so jom kita pakat pakat tengok blog adik farhana ini kat sini








Photobucket

1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tahniah sis..berjaya gak kan.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads