www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-12-12

make over blog ♥ Cherry Blossom ♥

salam semua!
cik en terlewat dalam update make over cik en yang 1st ini...

tempahan adik ni dah siap sebulan lepas..
cuma pada entry kali ini cik en nak update...
macam baisa...bz dengan net ball dan meeting...
so kat sini adik ini dah tambah sikit sikit dari asal yang cik en buat....
bertemakan cherry..
pening gak cik en nak buat thema 2..
tapi cik en buat jugak..idea sangat2 kering pada tempahan pertama cik en ini...
so simple...dan cik en hanya terapkan buah cherry...
so percubaan pertama cik selepas buat header hari tu..
so jom kita pakat pakat tengok blog adik farhana ini kat sini








Photobucket

  1 comment:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!