www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-11-04

Ur Eyes so beautiful


salam semua
salam satu malaysia
salam 1 blogger
salam aman jaya
hello semua!
pagi2 ni cik en dah update..kali ini cik en nak update apa yang terjadi di klinik vet cik en tadi...
ada chinese ni antar burung hantu yang dah patah sayapnyer...
so cik en sempat snap2 pic....cik en dah jatuh cinta pada matanya....
memang cantik sangat2...naper la bagi nama burung hantu...kalau english nama owl..yang membawa maksud pintar pandai dan bijak..


geng cik en abang jejai spray magtox

matanya yang cukup cantik...subhanaalah
 teringat ceter legand of guardian


..watak eglantine
sama kan?hehhehe


sayap yang dah patah dibersihkan
 sian sangat...agak ganas dia ni...terutama kuku kaki dan paruh...cik en pun di patuk
luv this owl
sooooooooooo comey2..
so kami kat vet ni k\sebenarnya xlehnak ambik kes ni..sebab burung hutan dibawah kawalan jabatan perhilitan
Photobucket

  2 comments:

  1. tak pernah tengok lagi burung hantu live..bertuahlah cik en..siap kena patuk lagi..hehe

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!