www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-11-04

Ur Eyes so beautiful


salam semua
salam satu malaysia
salam 1 blogger
salam aman jaya
hello semua!
pagi2 ni cik en dah update..kali ini cik en nak update apa yang terjadi di klinik vet cik en tadi...
ada chinese ni antar burung hantu yang dah patah sayapnyer...
so cik en sempat snap2 pic....cik en dah jatuh cinta pada matanya....
memang cantik sangat2...naper la bagi nama burung hantu...kalau english nama owl..yang membawa maksud pintar pandai dan bijak..


geng cik en abang jejai spray magtox

matanya yang cukup cantik...subhanaalah
 teringat ceter legand of guardian


..watak eglantine
sama kan?hehhehe


sayap yang dah patah dibersihkan
 sian sangat...agak ganas dia ni...terutama kuku kaki dan paruh...cik en pun di patuk
luv this owl
sooooooooooo comey2..
so kami kat vet ni k\sebenarnya xlehnak ambik kes ni..sebab burung hutan dibawah kawalan jabatan perhilitan
Photobucket

2 comments:

Anum said... [Reply]

cantiknya mata

Bui Junaidi said... [Reply]

tak pernah tengok lagi burung hantu live..bertuahlah cik en..siap kena patuk lagi..hehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads