www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-11-16

pertanyaan mengenai umrah



salam semua 
semalam cik en tak online sebab cik en g kursus..
kursus mengenai em..

apa itu em?
ha...em 2 Effevtive microbe
pe ke benda tu cik en?
ala blog ni bukan blog vet so cik en xkan ceter kat sini....cik en akan ceter di blog dunia veterinar..
kali ini cik en cume nak bertanya mengenai satu benda..
mama cik en nak g umrah 1 famili....so cik en dan mama cik en kurangskit pengetahuan mengenai umrah ini..so cik en nak mintak jasa baik reader cik en...
bagitau pasal info-info..nak g tabung haji ker...time bila leh pergi...anggaran tambang berapa..atau contact number agensi agensi yang sah....bukan yang tak sah...t kena tipu...heheh...


Photobucket

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

alamak,sy xtau la plak pasl ni..

pape pon,cntct aje tabung haji..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

sis,try tanya akak ni..

http://hajar-hajarus.blogspot.com/

dia dah pergi umrah lau xslh sy..

azilinda ali said... [Reply]

ikut tabung haji lagi selamat...

Bui Junaidi said... [Reply]

kak bui tak tau lah cik en..
tp kawan kak bui pernah pergi umrah,dlm 6 ribu dia habis..mayb lain tempat lain harga kot..

En. Kronik said... [Reply]

x ingat. p masa skola rendah dlu.. tp dlu rm4k je.. skang mau rm6k lau x salah

hajarus said... [Reply]

As Salam ai cik en... thanks ye sudi singgah blog hjr... :D

cik en ade bertanye pasal procedure g umrah yer... procedure yg mcm mane ek yg cik en nak tau... klu leh hjr bantu, leh ja hjr bantu...

ermmmm mcm hjr, hjr ambil package Andalusia... mula tu hjr search web andalusia pastu direct call diorg tanye cara2 pembayaran sumer la...

pastu nanti diorg yg akan terangkan sumer procedure2 nyer secara detail dr segi bayaran sampai la jadual dr mula kita di KLIA sampai la kita selamat pulang... package andalusia ni bg hjr mmg ok selain dr package tabung haji...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads