www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-11-16

pertanyaan mengenai umrah



salam semua 
semalam cik en tak online sebab cik en g kursus..
kursus mengenai em..

apa itu em?
ha...em 2 Effevtive microbe
pe ke benda tu cik en?
ala blog ni bukan blog vet so cik en xkan ceter kat sini....cik en akan ceter di blog dunia veterinar..
kali ini cik en cume nak bertanya mengenai satu benda..
mama cik en nak g umrah 1 famili....so cik en dan mama cik en kurangskit pengetahuan mengenai umrah ini..so cik en nak mintak jasa baik reader cik en...
bagitau pasal info-info..nak g tabung haji ker...time bila leh pergi...anggaran tambang berapa..atau contact number agensi agensi yang sah....bukan yang tak sah...t kena tipu...heheh...


Photobucket

  6 comments:

  1. alamak,sy xtau la plak pasl ni..

    pape pon,cntct aje tabung haji..

    ReplyDelete
  2. sis,try tanya akak ni..

    http://hajar-hajarus.blogspot.com/

    dia dah pergi umrah lau xslh sy..

    ReplyDelete
  3. kak bui tak tau lah cik en..
    tp kawan kak bui pernah pergi umrah,dlm 6 ribu dia habis..mayb lain tempat lain harga kot..

    ReplyDelete
  4. x ingat. p masa skola rendah dlu.. tp dlu rm4k je.. skang mau rm6k lau x salah

    ReplyDelete
  5. As Salam ai cik en... thanks ye sudi singgah blog hjr... :D

    cik en ade bertanye pasal procedure g umrah yer... procedure yg mcm mane ek yg cik en nak tau... klu leh hjr bantu, leh ja hjr bantu...

    ermmmm mcm hjr, hjr ambil package Andalusia... mula tu hjr search web andalusia pastu direct call diorg tanye cara2 pembayaran sumer la...

    pastu nanti diorg yg akan terangkan sumer procedure2 nyer secara detail dr segi bayaran sampai la jadual dr mula kita di KLIA sampai la kita selamat pulang... package andalusia ni bg hjr mmg ok selain dr package tabung haji...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!