www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-19

Sweetnyer SariYanti Tengah Pregnant“Bila-bila masa sahaja saya akan melahirkan anak kedua ini,” kata Sari Yanti yang ditemui OHBULAN! di The Royale Chulan Hotel KL, lewat petang semalam. Sari Yanti yang turut ditemani suaminya, Mohd Eddy Casmady Che Hussein kelihatan senyum riang walaupun sarat membawa kandungan bersama. Tak henti-henti melemparkan senyuman, Sari Yanti sempat melayan beberapa pertanyaan wartawan OHBULAN! mengenai pengalamannya sepanjang kehamilan kedua.
“Pada awalnya ramai yang tak tahu saya mengandung. Banyak juga tawaran lakonan yang datang ketika itu, namun saya terpaksa tolak demi mengutamakan kandungan. Bagaimanapun, ada satu tawaran lakonan yang saya perlu jalankan kerana sudah pun terikat dengan kontrak. Kalau tak silap, ketika saya hamil sekitar 1-3 bulan,” ujar Sari Yanti mengenai tawaran lakonan ketika minggu kehamilan.
“Di awal kehamilan, seperti kebanyakan kaum ibu yang lain, saya turut mengalami rasa mual dan tidak sedap badan. Namun, lama-kelamaan ia kembali seperti normal. Oh ya, bayi dalam kandungan ini jantinanya lelaki,” tambah Sari Yanti, ibu kepada Barr Al Aliy yang kini berusia setahun dua bulan.
Foto penuh Sari Yanti hamil di artikel 12 Foto Terbaru Sari Yanti Hamil Anak Ke-2!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads