www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-17

Rahsia Kucing

aduhai cik en  ni...entry pasing kucing lagi..
ehhehe...kali ini cik en nak share rahsia gerakan kucing...sangat membantu untuk saper saper yang gillllerrrrr kucing 
contohnya macam nusha manis 
dia mmg obses kucing...





so perhatikan baik2..jangan nak men terkam jer..kang berbalor balor muka korang 2...masa tu jgn salahkan kucing kita pulak yek!

Photobucket

  11 comments:

  1. hahah..eton tu lau dia gigit manje,sy gigit dia balik!! hakhak..

    ReplyDelete
  2. p/s: bukan hari ni sis..inysaALLAH,sok..hhehe

    ReplyDelete
  3. hahah....ggrrrrr....
    yeke...aduhai..nk bagi hadiah ler...nak x?

    ReplyDelete
  4. suker jugak kucing...tapi tak obses..hehe

    ReplyDelete
  5. bagusnya info ni
    ada maksud jugak pergerakan kucing ni rupanya..hehe

    ReplyDelete
  6. nice info.. :)

    fanatic dgn kucing nie.. hee

    ReplyDelete
  7. klu ekor pendek tu cam ne nak tau ek? bkn lagi separuh, almost mcm ekor arnab..

    ReplyDelete
  8. hamboi...anis tak minat kucing..weee

    ReplyDelete
  9. kalau kucing tu xde ekor maknanye kucing tu xde prasaan la hahaha

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!