www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-17

Rahsia Kucing

aduhai cik en  ni...entry pasing kucing lagi..
ehhehe...kali ini cik en nak share rahsia gerakan kucing...sangat membantu untuk saper saper yang gillllerrrrr kucing 
contohnya macam nusha manis 
dia mmg obses kucing...





so perhatikan baik2..jangan nak men terkam jer..kang berbalor balor muka korang 2...masa tu jgn salahkan kucing kita pulak yek!

Photobucket

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hahah..eton tu lau dia gigit manje,sy gigit dia balik!! hakhak..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

p/s: bukan hari ni sis..inysaALLAH,sok..hhehe

eintan nurfuzie said... [Reply]

hahah....ggrrrrr....
yeke...aduhai..nk bagi hadiah ler...nak x?

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hakhak..hadiah ape lak sis??

hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

toi ka kak??

malu la plak ^__^

Marina said... [Reply]

suker jugak kucing...tapi tak obses..hehe

Bui Junaidi said... [Reply]

bagusnya info ni
ada maksud jugak pergerakan kucing ni rupanya..hehe

ieyza afieyna said... [Reply]

nice info.. :)

fanatic dgn kucing nie.. hee

FiqaSaleh said... [Reply]

klu ekor pendek tu cam ne nak tau ek? bkn lagi separuh, almost mcm ekor arnab..

anismelon said... [Reply]

hamboi...anis tak minat kucing..weee

Anonymous said... [Reply]

kalau kucing tu xde ekor maknanye kucing tu xde prasaan la hahaha

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads