www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-03

pencarian cik en dan blog - Cik en!saya nak header satu!! - DITUTUP dan penyenaraian peserta

salam semua...
tepat pukul 11.59 pagi tadi, tamatlah pencarian cik en dan blog...
so dengan ini cik en merasmikan penutupan 


pencarian cik en dan blog - Cik en! saya nak headar satu

syukur..ada jugak yang sudi...cik en tengah nk buat amal jariah kan...free 2...
so kat bawah ni list yang join...tq semua.....
ada berita baik untuk semua....

kesemua yang join kali ini cik en kasi menang la...
semua cik en akan buat header mengikut permintaan masing-masing yek...
tapi cik en akan buat satu persatu dan cik en akan buat satu entry...
so gentleman dan ladies akan dapat 3 in 1...
dapat header, promote blog dan join bloglist cik en
dan semuanya
free atau dalam BM nyer
PERCUMA
walaupun ada yang memang dah pemes...heheh...

Senarai pemenang

  1. http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/cik-en-sicinta-nak-header-satu.html
  2. http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/cik-en-nasz-nak-header-satu.html (HEADER)
  3. http://cayob.blogspot.com/2011/09/cik-en-c-ayob-nak-header-satu.html
  4. http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/09/cik-enbui-nak-header-satu.html
  5. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/cik-en-cik-rose-cute-nak-header-satu.html
  6. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/cik-encik-rose-cute-nak-header-satu.html
  7. http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/10/cik-en-kaseh-nak-header-satu.html

jadi saper2 yang nak tambah apa-apa untuk header 2.. boleh ler kacitau awal-awal yek...


p.s: pasni kena kerah pale otak untuk mengeluarkaan sum sum idea..huhuhuhu.. pasni kalau semua berjaya dan dapat komen positif leh la buat bisnes..
berblog dengan pendapatan kan lagi bagus..
Photobucket

3 comments:

Bui Junaidi said... [Reply]

wah..tak sabar nk dpt header baru..hehe

tengs cik en

NasZ said... [Reply]

yeah. dapat gak header. hehe. thanx miss en.

MOHD NASER.com

IBU AQIL said... [Reply]

Thanks...Sepupu Kita dapat hihi kesian dia tak header....

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads