www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-03

pencarian cik en dan blog - Cik en!saya nak header satu!! - DITUTUP dan penyenaraian peserta

salam semua...
tepat pukul 11.59 pagi tadi, tamatlah pencarian cik en dan blog...
so dengan ini cik en merasmikan penutupan 


pencarian cik en dan blog - Cik en! saya nak headar satu

syukur..ada jugak yang sudi...cik en tengah nk buat amal jariah kan...free 2...
so kat bawah ni list yang join...tq semua.....
ada berita baik untuk semua....

kesemua yang join kali ini cik en kasi menang la...
semua cik en akan buat header mengikut permintaan masing-masing yek...
tapi cik en akan buat satu persatu dan cik en akan buat satu entry...
so gentleman dan ladies akan dapat 3 in 1...
dapat header, promote blog dan join bloglist cik en
dan semuanya
free atau dalam BM nyer
PERCUMA
walaupun ada yang memang dah pemes...heheh...

Senarai pemenang

  1. http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/cik-en-sicinta-nak-header-satu.html
  2. http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/cik-en-nasz-nak-header-satu.html (HEADER)
  3. http://cayob.blogspot.com/2011/09/cik-en-c-ayob-nak-header-satu.html
  4. http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/09/cik-enbui-nak-header-satu.html
  5. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/cik-en-cik-rose-cute-nak-header-satu.html
  6. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/cik-encik-rose-cute-nak-header-satu.html
  7. http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/10/cik-en-kaseh-nak-header-satu.html

jadi saper2 yang nak tambah apa-apa untuk header 2.. boleh ler kacitau awal-awal yek...


p.s: pasni kena kerah pale otak untuk mengeluarkaan sum sum idea..huhuhuhu.. pasni kalau semua berjaya dan dapat komen positif leh la buat bisnes..
berblog dengan pendapatan kan lagi bagus..
Photobucket

  3 comments:

  1. wah..tak sabar nk dpt header baru..hehe

    tengs cik en

    ReplyDelete
  2. yeah. dapat gak header. hehe. thanx miss en.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. Thanks...Sepupu Kita dapat hihi kesian dia tak header....

    http://nazrieda-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!