www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-20

opis cik en tak ada internet!!


SALAM SEMUA!
SALAM 1 BLOGGER
apa khabar semua?
pagi ini kat opis cik en tak ada line internet.

so cik en bosan xtau buat apa..so cik en hanya boleh buat guna notepad pastu cik en akan publishkan...
so hari ini cik en xtau la bila cik en akan update blog...isk2..windu rasanya nk berblog..hahahha...walaupun x sampai 24 jam...
nak check gaji masuk ke x pun xleh tahu...
so dalam tak ada buat ni, cik en sempat la layan movie..hehhe...
tajuknya
"Tolong Awek Aku Pontianak"
walaupun bukan 1st time tengok tapi kena la tengok sebab dah bosan kat opis ini.
semua pun kuar..kerani pun g opis kat JPS manjung ni untuk buat SPEKS.
So kali ini cik en just nak update apa cik en buat semalam kat umah....cik en dah x kemas umah dekat 4 hari..yela...jumaat sabtu dan ahad cik en balik kampung..ri isnin cik en x bper chat...smlm baru cik en sempat kemas..adoi...sambil 2 kucing cik en yang dua ekor pun tolong gak...tolong selerakkan.hahah..nak marah tapi tengok gelagat dorang mengelikan hari pulak..





Photobucket

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

akk bela kucing ke kat umh sewa??

akk sewa mana?

syazana amira said... [Reply]

yang ada internet pun kadang2 bosan... yang x da internet lagi bosan.. huhu

Anum said... [Reply]

bestnya ada bela kucing

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads