www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-20

opis cik en tak ada internet!!


SALAM SEMUA!
SALAM 1 BLOGGER
apa khabar semua?
pagi ini kat opis cik en tak ada line internet.

so cik en bosan xtau buat apa..so cik en hanya boleh buat guna notepad pastu cik en akan publishkan...
so hari ini cik en xtau la bila cik en akan update blog...isk2..windu rasanya nk berblog..hahahha...walaupun x sampai 24 jam...
nak check gaji masuk ke x pun xleh tahu...
so dalam tak ada buat ni, cik en sempat la layan movie..hehhe...
tajuknya
"Tolong Awek Aku Pontianak"
walaupun bukan 1st time tengok tapi kena la tengok sebab dah bosan kat opis ini.
semua pun kuar..kerani pun g opis kat JPS manjung ni untuk buat SPEKS.
So kali ini cik en just nak update apa cik en buat semalam kat umah....cik en dah x kemas umah dekat 4 hari..yela...jumaat sabtu dan ahad cik en balik kampung..ri isnin cik en x bper chat...smlm baru cik en sempat kemas..adoi...sambil 2 kucing cik en yang dua ekor pun tolong gak...tolong selerakkan.hahah..nak marah tapi tengok gelagat dorang mengelikan hari pulak..





Photobucket

  3 comments:

  1. akk bela kucing ke kat umh sewa??

    akk sewa mana?

    ReplyDelete
  2. yang ada internet pun kadang2 bosan... yang x da internet lagi bosan.. huhu

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!