www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-06

MOHD NASER.COM! cik en nak bagi header satu!!

SALAM 1 BLOGGER
hola hola semua...
ai,lama cik en mneyepi kan...kan apa...bz uat header untuk pencarian cik en yang ritu...ingat?yang mana yek cik en?
ha ni mesti xsetia dengan blog cik en kan?
isk isk....
yela...cik en gtau...pencarian cik en yang ini

ingat kan?
ha...untuk keputusan pencarian tu korang leh check kat sini
untungkan semua...semua adalah pemenang dan cik en dengan baik hati telah bagi semua menang...cz penyertaannya x ramai...
baru semalam cik en habiskan seharian kat opis dengan buat header pertama cik en ni..
agak selalu tertunda sebab ramai yang datang buat permit perjalanan ternakan...so agak kelam kelibut...ditambah sistem online yang macam hampeh...
dah2 cik en jangan nk merepek meraban panjang2....
so untuk header pilihan pertama adalah untuk 

kat sini cik en selitkan 2 header...satu pilihan tema yang tuan umah mintak iaitu biru dan pilihan cik en

pilihan tuan umah -BLUE

pilihan cik en
so encik naser boleh pilih la antara dua ni...sebab cik en rasa background gelap nampak seswei...
tp x pa la...cik en mengikut permintaan tuan umah....
so bolehla kritik mengkritik yek...cik en pun uat dalam kelam kelibut..
kalau yang lain nk kritik pun boleh gak
cik en akan tarik napas panjang2 untuk dengar kritikannya..ehhehhe
lepas ni nantikan header seterusnya


Photobucket

  6 comments:

  1. cntik..kretip!!

    akak,cmne nak wat scroll kat bloglist ea?? amik id yg mana?

    ReplyDelete
  2. wah..dapat gak header. thanx. saya pilih yang background gelap tu. hehe. dah letak dah.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. waaa canitaknya.....mantop.

    Cik En : nak tanya, awk ada facebook tak?? ada soalan nak tanya awk..penting sangat2!! kita2 je...malu lah nak beritahu kat sini....

    bls kat blog sya ye :)
    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads