www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-06

MOHD NASER.COM! cik en nak bagi header satu!!

SALAM 1 BLOGGER
hola hola semua...
ai,lama cik en mneyepi kan...kan apa...bz uat header untuk pencarian cik en yang ritu...ingat?yang mana yek cik en?
ha ni mesti xsetia dengan blog cik en kan?
isk isk....
yela...cik en gtau...pencarian cik en yang ini

ingat kan?
ha...untuk keputusan pencarian tu korang leh check kat sini
untungkan semua...semua adalah pemenang dan cik en dengan baik hati telah bagi semua menang...cz penyertaannya x ramai...
baru semalam cik en habiskan seharian kat opis dengan buat header pertama cik en ni..
agak selalu tertunda sebab ramai yang datang buat permit perjalanan ternakan...so agak kelam kelibut...ditambah sistem online yang macam hampeh...
dah2 cik en jangan nk merepek meraban panjang2....
so untuk header pilihan pertama adalah untuk 

kat sini cik en selitkan 2 header...satu pilihan tema yang tuan umah mintak iaitu biru dan pilihan cik en

pilihan tuan umah -BLUE

pilihan cik en
so encik naser boleh pilih la antara dua ni...sebab cik en rasa background gelap nampak seswei...
tp x pa la...cik en mengikut permintaan tuan umah....
so bolehla kritik mengkritik yek...cik en pun uat dalam kelam kelibut..
kalau yang lain nk kritik pun boleh gak
cik en akan tarik napas panjang2 untuk dengar kritikannya..ehhehhe
lepas ni nantikan header seterusnya


Photobucket

6 comments:

Anum said... [Reply]

cantik

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

cntik..kretip!!

akak,cmne nak wat scroll kat bloglist ea?? amik id yg mana?

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

eh,xpe sis..

dah dpt..

Bui Junaidi said... [Reply]

bui punya ader tak..?hehe

NasZ said... [Reply]

wah..dapat gak header. thanx. saya pilih yang background gelap tu. hehe. dah letak dah.

MOHD NASER.com

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said... [Reply]

waaa canitaknya.....mantop.

Cik En : nak tanya, awk ada facebook tak?? ada soalan nak tanya awk..penting sangat2!! kita2 je...malu lah nak beritahu kat sini....

bls kat blog sya ye :)
http://cayob.blogspot.com/

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads