www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-17

James Bond Pernah Jadi Friend Cik en Di Facebook??


salam semua follower cik en...awal pagi ini cik en bersemangat untuk meneruskan hari ini sebab dah 2 hari cik en x online betul2...apa 2 betul2?hehehe..kra dengan kusyuk la..balik kampung ri2 cik en berebut2 dengan adik cik en..hehehehe..so awal2 pagi tadi cik en g la kat member blog cik en ni
msredcheese
cik en terbaca satu entry
merujuk entry ini
cik en pun try la...try punya try pc cik en hang kejap...
yela nak tau sape yang unfriend cik en..
pastu dapat la 1 notification...nak tahu notification apa?
jom tengok bawah ni
korang nampak?

james bond dan cameron diaz 2...dia ignored friend request cik en...
adoi bila masa pulak cik en nak friend dengan dorang...aduhai...tipo tul!!
yang james bond 2..bila masa pulak cik en berpren dengan dia...alih alih dia tulis
james bond is no longer in your friendlist.
muskil2....
setahu cik en cik x pun request pun dengan dorang ni...cik en ni pecinta artis malaysia...
ops....ehhehe..cam tipo jer cik en ni kan...ala..yg luar 2 adalah...

korang tengok la...baper ramai jer cik en like pages artis artis luar ni

p/s: cik en menyokong industri hiburan kita..hehehhe



Photobucket

1 comments:

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads