www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-11

Cik Rose Cute ! Cik En nak bagi header satu!!

salam follower cik en semua...


pe khabor...entry ke3 untuk hari ini..
hari ini cik en agak lapang...so cik en buat lagi satu header...
bersempena pencarian cik en yang tempoh hari...
dan keputusan 

cik en dah buat 3 header..dan ini keempat...
so untuk cik rose cute aka cik RC..
ini lah header tuk akak..untuk blog contest akak itu cik en akan buat pelan-pelan lepas ini
so..
taraaaaa........



cik RC ni nak betemakan pink atau merah...so sini cik en selitkan kedua2 elemen warna...
dia pun x kisah tema apa-apa
so leh la komen lagi...tadi ada la seorang ni masih nak header yg ditempah oleh cik en...
so pasni cik en kira leh la bukak gerai header kat blog ini...hehehhe...
insyaallah lepas settle semua buat header kesemua pemenang...cik en akan bukak tempahan
cik en masih memikirkan apa yang nak di offer..ada yang nak bagi cadangan?
atau pun harganya kasik murah sikit ker?
any suggestion?

p/s : klik ini untuk tengok kesemua header yang cik en dah buat
Photobucket

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

wah!! comel..

IntaNBerliaN said... [Reply]

cantik..

NasZ said... [Reply]

wah..comey. tahniah.

MOHD NASER.com

Cik Rose Cute said... [Reply]

Thanks Cik En....dah ambik...tapi kecik sikit...hihihihi

anamizu said... [Reply]

wahhhh bestnye cik rose!
dpt header cantik!!
kenape cik ana xtau awl
dulu uwawawawa :((



luv,
cik ana

Cik Rose Cute said... [Reply]

Okey...Cantik..hihihi thanks kerana besarkan sikit...

Bui Junaidi said... [Reply]

wah..cik rose pun dapat jugak lah..*_*

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads