www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-11

Cik Rose Cute ! Cik En nak bagi header satu!!

salam follower cik en semua...


pe khabor...entry ke3 untuk hari ini..
hari ini cik en agak lapang...so cik en buat lagi satu header...
bersempena pencarian cik en yang tempoh hari...
dan keputusan 

cik en dah buat 3 header..dan ini keempat...
so untuk cik rose cute aka cik RC..
ini lah header tuk akak..untuk blog contest akak itu cik en akan buat pelan-pelan lepas ini
so..
taraaaaa........



cik RC ni nak betemakan pink atau merah...so sini cik en selitkan kedua2 elemen warna...
dia pun x kisah tema apa-apa
so leh la komen lagi...tadi ada la seorang ni masih nak header yg ditempah oleh cik en...
so pasni cik en kira leh la bukak gerai header kat blog ini...hehehhe...
insyaallah lepas settle semua buat header kesemua pemenang...cik en akan bukak tempahan
cik en masih memikirkan apa yang nak di offer..ada yang nak bagi cadangan?
atau pun harganya kasik murah sikit ker?
any suggestion?

p/s : klik ini untuk tengok kesemua header yang cik en dah buat
Photobucket

  7 comments:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!