www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-11

Bui ! Cik en nak bagi header satu !!

salam untuk semua follower cik en..


fuh....lagi sekali cik en perah otak untuk buat header...
hari ini cik en dapat siapkan 2 header...
satu untuk c`ayob
dan tara....
ini untuk bui


1st cik en nak say sory banyak2 pada bui la..sebabnyer cik en lewat buat header dia..kan pe...cik en x pandai nk mainkan kombinasi kaler2 hijau ni...so nampak buruk...de la beberapa header cik en reject...antaranya



cik en sungguh2 x pandai buat padanan kaler  hijau..buruk kan 2 atas ni...
akhirnya cik en terpaksa menggunakan kaler len dan selitkan kaler hijau...
harap bui puas hati yek...
walaupun header yang cik en bagi 2 free tp cik en buat bersungguh2 sebabnya kat sini cik en dapat tau kelemahan cik en...akhirnya cik en dapat gak kelemahan cik en...iaitu penggunakan kaler hijau...hehehhe
sebelum ini cik en dah siapkan dua header..leh tengok kat sini dan sini


Photobucket

  9 comments:

  1. bui try letak dekat blog yer..
    3,3 tu cantik tp bui try letak yg no 1 tu dulu..*_*

    ReplyDelete
  2. dh try letak tp tak boleh la cik en..pelik jadinya..kenapa yer

    ReplyDelete
  3. woohoooo ... bui dp header free! nanti acik nak terjah tengok! :)

    ReplyDelete
  4. apa yang jadi tu kak bui, kasi SS skit, kite sama2 tengok...(buat2 sibuk la), kak fuzie guna PS ke ni buat header? cantik

    ReplyDelete
  5. salam cik en.

    camna nak mintak cik en wat header ni? ngeeee

    ReplyDelete
  6. owh oke. kalau tempahan pun takpa. kalau berduit nanti ingat nak tempah gak satu.

    wah berduit. ayat tak boleh blah kan ngeee :)

    cantik la header. so nak kena kumpui duit nak tempah kat cik en :)

    ReplyDelete
  7. guna software paa ni kak??

    kaler dia mengancam lak tgk..

    ReplyDelete
  8. cik en..kak bui belum letak lagi header tu..dh try aritu tp jadi pelik..nnt kak bui adjust2 coding dia tengok mcm mana..*_*

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads