www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-11

Bui ! Cik en nak bagi header satu !!

salam untuk semua follower cik en..


fuh....lagi sekali cik en perah otak untuk buat header...
hari ini cik en dapat siapkan 2 header...
satu untuk c`ayob
dan tara....
ini untuk bui


1st cik en nak say sory banyak2 pada bui la..sebabnyer cik en lewat buat header dia..kan pe...cik en x pandai nk mainkan kombinasi kaler2 hijau ni...so nampak buruk...de la beberapa header cik en reject...antaranya



cik en sungguh2 x pandai buat padanan kaler  hijau..buruk kan 2 atas ni...
akhirnya cik en terpaksa menggunakan kaler len dan selitkan kaler hijau...
harap bui puas hati yek...
walaupun header yang cik en bagi 2 free tp cik en buat bersungguh2 sebabnya kat sini cik en dapat tau kelemahan cik en...akhirnya cik en dapat gak kelemahan cik en...iaitu penggunakan kaler hijau...hehehhe
sebelum ini cik en dah siapkan dua header..leh tengok kat sini dan sini


Photobucket

9 comments:

Bui Junaidi said... [Reply]

bui try letak dekat blog yer..
3,3 tu cantik tp bui try letak yg no 1 tu dulu..*_*

Bui Junaidi said... [Reply]

dh try letak tp tak boleh la cik en..pelik jadinya..kenapa yer

Acik said... [Reply]

woohoooo ... bui dp header free! nanti acik nak terjah tengok! :)

rebellist said... [Reply]

apa yang jadi tu kak bui, kasi SS skit, kite sama2 tengok...(buat2 sibuk la), kak fuzie guna PS ke ni buat header? cantik

Anum said... [Reply]

cantik

Wanita Mutalib said... [Reply]

salam cik en.

camna nak mintak cik en wat header ni? ngeeee

Wanita Mutalib said... [Reply]

owh oke. kalau tempahan pun takpa. kalau berduit nanti ingat nak tempah gak satu.

wah berduit. ayat tak boleh blah kan ngeee :)

cantik la header. so nak kena kumpui duit nak tempah kat cik en :)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

guna software paa ni kak??

kaler dia mengancam lak tgk..

Bui Junaidi said... [Reply]

cik en..kak bui belum letak lagi header tu..dh try aritu tp jadi pelik..nnt kak bui adjust2 coding dia tengok mcm mana..*_*

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads