www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-15

Antara Chrome , Firefox dan Internet Explorer?

salamat malam semua!!!
jarang tengok cik en malam2 mengupdate blog kan?
heheh
apa yang cik en nak ceter kat entry ni yek?
ha..korang tengok tajuk pun tahu kan...
kan apa..kat pc di opis cik en 
ada 3 jenis pelayar
chrome firefox dan IE
yang cik en selalu guna untuk layan blog dan pesbuk cik en guna chrome...



sbbnyer macam laju dan paparannya besh...
kalau cik en buat kerja cik en iaitu permit membawa ternakan kat opis 2...cik en guna Firefox...sebabnya dah setting cam2..kebetulan Firefox (FF) xleh sangat connect pesbuk dan blog...
so kat sini cik en nak tanya...apa yang korang pakai untuk pelayar semasa korang bukak pesbuk dan blog?
sambil 2 leh la cik en survey...yang mana lebih baik kan?
macam nk uat assgment plak..heheheh
jangan luper terangkan plak apa pasal korang pilih pelayar 2
Photobucket

10 comments:

faridah nazurah said... [Reply]

chrome mmg terbaik..

ZACK ENTRY said... [Reply]

guna chrome jer, mozilla macam slow sikit..ie masuk tong sampah..heheh

✿ Cik Nisa ✿ said... [Reply]

chrome best ;)

[sutera kasih] said... [Reply]

chrome the best !

[sutera kasih] said... [Reply]

chrome the best !

Alisya said... [Reply]

chrome! paparan pun cantik...kalau mozilla dan IE tu banyak toolbar...tak suka tengok..serabut mata..

NasZ said... [Reply]

saya pakai chrome je. dah biasa.

MOHD NASER.com

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

kt pjbt guna mozila..umh chrome..hehe..

mane2 pon xkisah..

puanbee said... [Reply]

pakai choreme ade security sikit

sendiriDotNet said... [Reply]

chrome best

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads