www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-15

Antara Chrome , Firefox dan Internet Explorer?

salamat malam semua!!!
jarang tengok cik en malam2 mengupdate blog kan?
heheh
apa yang cik en nak ceter kat entry ni yek?
ha..korang tengok tajuk pun tahu kan...
kan apa..kat pc di opis cik en 
ada 3 jenis pelayar
chrome firefox dan IE
yang cik en selalu guna untuk layan blog dan pesbuk cik en guna chrome...



sbbnyer macam laju dan paparannya besh...
kalau cik en buat kerja cik en iaitu permit membawa ternakan kat opis 2...cik en guna Firefox...sebabnya dah setting cam2..kebetulan Firefox (FF) xleh sangat connect pesbuk dan blog...
so kat sini cik en nak tanya...apa yang korang pakai untuk pelayar semasa korang bukak pesbuk dan blog?
sambil 2 leh la cik en survey...yang mana lebih baik kan?
macam nk uat assgment plak..heheheh
jangan luper terangkan plak apa pasal korang pilih pelayar 2
Photobucket

  10 comments:

  1. guna chrome jer, mozilla macam slow sikit..ie masuk tong sampah..heheh

    ReplyDelete
  2. chrome! paparan pun cantik...kalau mozilla dan IE tu banyak toolbar...tak suka tengok..serabut mata..

    ReplyDelete
  3. kt pjbt guna mozila..umh chrome..hehe..

    mane2 pon xkisah..

    ReplyDelete
  4. pakai choreme ade security sikit

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads