www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-10-03

pencarian cik en dan blog - Cik en!saya nak header satu!!

MELEKAT SEHINGGA 3 OKTOBER 2011 - 12.00PM


salam 1 BLOGGER semua
cik en nak buat satu contest lagi walaupun dua contest cik en x mendapat sambutan..:(
tapi cik en akan teruskan gak..
kali ini cik en rajin nak mengedit untuk dibuatkan header...
saja nak buat promosi free untuk sesaper yang masih tak ada header...
antara header yang cik en pernah buat seperti bawah ni








walaupun tak seberapa tapi ini hasil kreativi cik en...
lahir dari hati yang luhur...huahaua..ayat x boleh blah kan?

SYARAT-SYARAT
  • Follow blog ini dan like page ini
  • buat tajuk entry CIK EN ! __________ NAK HEADER SATU!! (tempat kosong tu korang letak nama atau nama blog korang
  • tempek salah satu header kat atas tu yang korang rasa cun dan linkkan ke entry ni
  • tak perlu tag sapa-sapa pun..
  • dan nyatakan apa korang nak letak kat header korang tu..nak gambar apa, warna, tema ayat dan sebagainya
KEPUTUSAN

keutamaan cik en kepada blog yang tiada header sendiri..

HADIAH

cik en akan pilih 3 pemenang dan macam biasa satu penyertaan bertuah akan cik en bagi hadiah misteri dan 6 lagi penyertaan cik en akan bloglistkan di blog cik en


so pe2 pertanyaan boleh ditanyakan terus di page pesbuk cik en atau di entry  ni k..
p/s : apa2 perubahan contest hanya akan di buat di entry ini saja dan cik en akan teruskan contest ini walaupun seorang sahaja penyertaan



Photobucket

  15 comments:

  1. wah..rajinnya sis ni..

    insyaALLAH..untuk blog contest t..hehe..

    ReplyDelete
  2. cik eintan,..ziey join yah =)thanxx yah =)

    http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/cik-en-sicinta-nak-header-satu.html

    ReplyDelete
  3. cantik nye cik ein edit..kreatif. :)

    ReplyDelete
  4. wah..header baru..keretip keretip..wat satu kat anis..heeee

    ReplyDelete
  5. salam kenal..dah follow awak.

    rasa nak join gak la.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  6. salam cik en, saya join ye? hehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/cik-en-nasz-nak-header-satu.html

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih kerana segmen ini....

    http://cayob.blogspot.com/2011/09/cik-en-c-ayob-nak-header-satu.html

    ReplyDelete
  8. bui pun nak join jugaklah
    nnt bui publishkan yer
    dh publish baru bui htr entry kat sini..hehe

    ReplyDelete
  9. bui join...*_*

    http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/09/cik-enbui-nak-header-satu.html

    ReplyDelete
  10. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/cik-en-cik-rose-cute-nak-header-satu.html

    ReplyDelete
  11. join..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/cik-encik-rose-cute-nak-header-satu.html

    ReplyDelete
  12. join dah

    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/10/cik-en-kaseh-nak-header-satu.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads