www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-10-03

pencarian cik en dan blog - Cik en!saya nak header satu!!

MELEKAT SEHINGGA 3 OKTOBER 2011 - 12.00PM


salam 1 BLOGGER semua
cik en nak buat satu contest lagi walaupun dua contest cik en x mendapat sambutan..:(
tapi cik en akan teruskan gak..
kali ini cik en rajin nak mengedit untuk dibuatkan header...
saja nak buat promosi free untuk sesaper yang masih tak ada header...
antara header yang cik en pernah buat seperti bawah ni








walaupun tak seberapa tapi ini hasil kreativi cik en...
lahir dari hati yang luhur...huahaua..ayat x boleh blah kan?

SYARAT-SYARAT
  • Follow blog ini dan like page ini
  • buat tajuk entry CIK EN ! __________ NAK HEADER SATU!! (tempat kosong tu korang letak nama atau nama blog korang
  • tempek salah satu header kat atas tu yang korang rasa cun dan linkkan ke entry ni
  • tak perlu tag sapa-sapa pun..
  • dan nyatakan apa korang nak letak kat header korang tu..nak gambar apa, warna, tema ayat dan sebagainya
KEPUTUSAN

keutamaan cik en kepada blog yang tiada header sendiri..

HADIAH

cik en akan pilih 3 pemenang dan macam biasa satu penyertaan bertuah akan cik en bagi hadiah misteri dan 6 lagi penyertaan cik en akan bloglistkan di blog cik en


so pe2 pertanyaan boleh ditanyakan terus di page pesbuk cik en atau di entry  ni k..
p/s : apa2 perubahan contest hanya akan di buat di entry ini saja dan cik en akan teruskan contest ini walaupun seorang sahaja penyertaan



Photobucket

15 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah..rajinnya sis ni..

insyaALLAH..untuk blog contest t..hehe..

Anum said... [Reply]

hehehhe
rajinnya

zieyzain said... [Reply]

cik eintan,..ziey join yah =)thanxx yah =)

http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/cik-en-sicinta-nak-header-satu.html

Ummi_R❀salici❀us said... [Reply]

nice~!! :D

Aida Omar said... [Reply]

cantik nye cik ein edit..kreatif. :)

anismelon said... [Reply]

wah..header baru..keretip keretip..wat satu kat anis..heeee

NasZ said... [Reply]

salam kenal..dah follow awak.

rasa nak join gak la.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

NasZ said... [Reply]

salam cik en, saya join ye? hehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/cik-en-nasz-nak-header-satu.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said... [Reply]

Terima Kasih kerana segmen ini....

http://cayob.blogspot.com/2011/09/cik-en-c-ayob-nak-header-satu.html

Bui Junaidi said... [Reply]

bui pun nak join jugaklah
nnt bui publishkan yer
dh publish baru bui htr entry kat sini..hehe

Bui Junaidi said... [Reply]

bui join...*_*

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/09/cik-enbui-nak-header-satu.html

Cik Rose Cute said... [Reply]

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/cik-en-cik-rose-cute-nak-header-satu.html

Cik Rose Cute said... [Reply]

join..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/cik-encik-rose-cute-nak-header-satu.html

iMBobo said... [Reply]

cantik2 header tu :)

kaseh suchi said... [Reply]

join dah

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/10/cik-en-kaseh-nak-header-satu.html

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads