www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-09-06

JAHANAM PETKNODE!!!!!


salam semua follower cik en...cik en nampaknya lambat satu hari untuk update kisah ni...
kisah tempat jagaan kucing yang macam neraka bagi kucing...


copy paste dari sini








Pemilik Petknode itu tidak bertanggungjawab dan tidak berperikemanusiaan. Dengar khabarnya, pihak Petknode tidak memberikan makan dan minum kepada kucing selama seminggu. Tetapi bayaran mahal pula, sampai ada yang bayar Rm560 untuk seminggu supaya kucing ini dijaga. Bagi admin, ini bukan tempat penjagaan kucing, tapi ini tempat penyeksaan kucing. Sampai ada kucing yang mati, itu dah namanya penyeksaan.


Sebelum masuk ke dalam kedai ini, kedai terpaksa dipecahkan. [Kredit kepada syokdownload]


 Anak dan ibu, keduanya mati dalam keadaan yang menyedihkan.


Sekali tengok dah macam mangsa kebuluran di Somalia, tetapi kita berada di Malaysia yang tiada masalah kekurangan makanan langsung!



 Anak kucing yang mati




Salah siapa? Salah pemilik kedai ini. Jadi kalau nampak dia ni dimana-mana, boleh sound depan-depan. 





Admin harap kejadian seperti ini tidak lagi berlaku di negara kita ini. Harap juga kerajaan dan pihak berwajib harus mengambil tindakan atau langkah untuk memantau pusat penjagaan haiwan ini dari masa ke semasa.

boleh check lagi kat sini dan sini
pastu korang cari la link sendiri kat kedua2 web 2..de lagi banyak sumber..

Photobucket

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads