www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-09-06

JAHANAM PETKNODE!!!!!


salam semua follower cik en...cik en nampaknya lambat satu hari untuk update kisah ni...
kisah tempat jagaan kucing yang macam neraka bagi kucing...


copy paste dari sini








Pemilik Petknode itu tidak bertanggungjawab dan tidak berperikemanusiaan. Dengar khabarnya, pihak Petknode tidak memberikan makan dan minum kepada kucing selama seminggu. Tetapi bayaran mahal pula, sampai ada yang bayar Rm560 untuk seminggu supaya kucing ini dijaga. Bagi admin, ini bukan tempat penjagaan kucing, tapi ini tempat penyeksaan kucing. Sampai ada kucing yang mati, itu dah namanya penyeksaan.


Sebelum masuk ke dalam kedai ini, kedai terpaksa dipecahkan. [Kredit kepada syokdownload]


 Anak dan ibu, keduanya mati dalam keadaan yang menyedihkan.


Sekali tengok dah macam mangsa kebuluran di Somalia, tetapi kita berada di Malaysia yang tiada masalah kekurangan makanan langsung!



 Anak kucing yang mati




Salah siapa? Salah pemilik kedai ini. Jadi kalau nampak dia ni dimana-mana, boleh sound depan-depan. 





Admin harap kejadian seperti ini tidak lagi berlaku di negara kita ini. Harap juga kerajaan dan pihak berwajib harus mengambil tindakan atau langkah untuk memantau pusat penjagaan haiwan ini dari masa ke semasa.

boleh check lagi kat sini dan sini
pastu korang cari la link sendiri kat kedua2 web 2..de lagi banyak sumber..

Photobucket

  1 comment:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads