www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-09-23

Contest : Pencarian Bloglist Blog Fahuna

20 September - 27 Oktober 2011


-Follow blog Fahuna. DONE 289
2-Buat satu entry tentang contest ini. -DONE
3-Letakkan banner di dalam entry anda. - DONE
4-Anda boleh tag beberapa rakan bloggers anda (ini 'optional' , tak buat pun tak apa)-DONE
5-Kemudian , letakkan link entry anda di kotak komen di bawah.
6-Tempoh contest ini bermula 20 September - 27 Oktober 2011


   *mungkin akan berubah mengikut keadaan*

Photobucket

7 comments:

ceriteraliyana said... [Reply]

hye3!! yana join segmen ni jugak =)

good luck!

c genk bah ne said... [Reply]

Assalamualaikum / salam sejahtera

Genk dating melawat anda..
Genk pun join segmen ne ..
Salam perkenalan..
Semoga ziarah ini dapat mengeratkan hubungan sesame blogger.
Ada masa nanti datanglah ke blog genk ya

MENARIK DI GENKCORNER…
JOM BACA..
1.MAAF SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
2. SAYA TERGODA DENGAN WANITA BERLEGGING
3. pakai shawl itu HARAM?

NasZ said... [Reply]

singgah sini dari segmen bloglist fahuna.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Piweet said... [Reply]

dr segmen yg sama...salam perkenalan da follow awk jgak=)

jemput ke blog saya
www.piweeteacher.blogspot.com

BiQa HatmiN said... [Reply]

hye..sy dr segmen yg sama ..jom join segmen sy jugak.. tengah nak cari watak hantu tu.,.. anyway salam kenal yer :)

fierul said... [Reply]

dtg dari segmen yang sama .. singgah sini ..
jemput ke blog saya ye ..

Fahuna said... [Reply]

Terima Kasih sudi join!
Semoga Berjaya :D

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads