www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-09-23

Contest : Pencarian Bloglist Blog Fahuna

20 September - 27 Oktober 2011


-Follow blog Fahuna. DONE 289
2-Buat satu entry tentang contest ini. -DONE
3-Letakkan banner di dalam entry anda. - DONE
4-Anda boleh tag beberapa rakan bloggers anda (ini 'optional' , tak buat pun tak apa)-DONE
5-Kemudian , letakkan link entry anda di kotak komen di bawah.
6-Tempoh contest ini bermula 20 September - 27 Oktober 2011


   *mungkin akan berubah mengikut keadaan*

Photobucket

  7 comments:

  1. hye3!! yana join segmen ni jugak =)

    good luck!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum / salam sejahtera

    Genk dating melawat anda..
    Genk pun join segmen ne ..
    Salam perkenalan..
    Semoga ziarah ini dapat mengeratkan hubungan sesame blogger.
    Ada masa nanti datanglah ke blog genk ya

    MENARIK DI GENKCORNER…
    JOM BACA..
    1.MAAF SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
    2. SAYA TERGODA DENGAN WANITA BERLEGGING
    3. pakai shawl itu HARAM?

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen bloglist fahuna.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama...salam perkenalan da follow awk jgak=)

    jemput ke blog saya
    www.piweeteacher.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hye..sy dr segmen yg sama ..jom join segmen sy jugak.. tengah nak cari watak hantu tu.,.. anyway salam kenal yer :)

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yang sama .. singgah sini ..
    jemput ke blog saya ye ..

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih sudi join!
    Semoga Berjaya :D

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads