www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-08-19

restoran terapung...wow!

salam 1 blogger pembaca cik en semua
kali ini cik en nak share satu info...kelainan restoran untuk memikat hati pengunjung-pengunjung....
dinamakan 


RESTOREN DI ATAS AWAN BELGIUM

dinamakan "dinner in the sky". boleh memuatkan 22 orang untuk satu-satu masa..setinggi 150 kaki dari tanah
Makan malam ini boleh dibuat dimana-mana sekitar Belgium dengan harga 8 ribu Euro...korang boleh pilih dimana-mana sahaja...di area laut, jambatan, atas jalan raya, atau mana-mana la...
diingatkan mesti pakai seat belt dan jatuhkan apa-apa..terutama garfu dan pisau.huhu...naya ooo orang kat bawah...hahahha





Photobucket

  5 comments:

  1. mcm2..

    ni bru sikit..ada yg lg dhsyat+pelik lg ni..

    ReplyDelete
  2. ishk3 macam2.. xtakot ke makn tmpat tinggi.. hikhik

    ReplyDelete
  3. aiyak..pelik pelik je..adeh..anis na wat restoren maya la pas nie..leh tak..wee

    ReplyDelete
  4. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!