www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-19

restoran terapung...wow!

salam 1 blogger pembaca cik en semua
kali ini cik en nak share satu info...kelainan restoran untuk memikat hati pengunjung-pengunjung....
dinamakan 


RESTOREN DI ATAS AWAN BELGIUM

dinamakan "dinner in the sky". boleh memuatkan 22 orang untuk satu-satu masa..setinggi 150 kaki dari tanah
Makan malam ini boleh dibuat dimana-mana sekitar Belgium dengan harga 8 ribu Euro...korang boleh pilih dimana-mana sahaja...di area laut, jambatan, atas jalan raya, atau mana-mana la...
diingatkan mesti pakai seat belt dan jatuhkan apa-apa..terutama garfu dan pisau.huhu...naya ooo orang kat bawah...hahahha





Photobucket

5 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

mcm2..

ni bru sikit..ada yg lg dhsyat+pelik lg ni..

normala_ali said... [Reply]

ishk3 macam2.. xtakot ke makn tmpat tinggi.. hikhik

anismelon said... [Reply]

aiyak..pelik pelik je..adeh..anis na wat restoren maya la pas nie..leh tak..wee

cik najihah said... [Reply]

mak oi..

Lulu Caldina said... [Reply]

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads