www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-24

Mak Abah, Along dah berjaya membeli persiapan raya untuk mak dan abah


salam 1 blogger kepada semua...
ingat lagi tak entry ini
ingat lagi kan...
cik en kecewa sebabnye cik en tak dapat shopping beli barangan untuk famili cik en..
semalam en botak telah bawa cik en balik epoh kejap..dia ajak cik en shopping...ada la sikit duit...
seronok sangat..thanks sangat ye abang..
abang cik en ambik cik en jam 6.00 petang..
sampai sahaja epoh, terus en. botak bawak cik en g cari makanan berbuka...
selera cik en semalam nak makan nasik waggey..heheh...jadi en. botak bawa la dekat area manjoi..tapau la...
berbuka kat cc..masa kat cc sempat lagi cik en berpesbuk dengan adik manis 
nusha
heheh..
lepas sahaja settle makan, en botak bawak cik en g billion silibin...mak ai, kereta banyak..akhirnya cik en terpaksa shopping sendiri di kawasan luar Billion sebab parking kereta tidak ada...
cik en belilah yang ini



tudung untuk mak cik en


baju untuk abah cik en
heheheh...simple jer beli..yela..sengsorang..mood pun tak ada...
lagi satu cik en pikir..apa cik en nak bagi kat adik cik en yang ini
erm..tunda lagi untuk adik cik en ni
pastu en botak tanye lagi..apa nak dibeli ni..cik en kata nak beli beg ladies...
cadang nak g gerbang malam ipoh tapi hujan, mybe tak ramai yang bukak..
last-last kami pergi the store dekat lokin tu...
cik en g terjah tempat beg....
OMG....ada offer beg..
gila cik en jap...bajet cik en RM50.00 jer...
pastu cik en usha la beg POLO...wa..cantik sangat. tapi harganya dekat RM300.00..melopong cik...tengok ada offer 70% discount...
check harga discount baru 90.00..
tapi masih tak cukup wit..yela bajet rm50.00 jer...
pastu en botak datang kat cik en..
dia kata  
 sayang nak beli ke beg tu

aha la bang..tapi terlebih bajet

xpe la..sayang ambik, abang tambahkan

...tapi.....

tak apa sayang...ambik jer...
tapi cik en x ambik...dia yang ambikkan dan lastnyer dia tolong bayarkan..hehehe...
so sweet...
mahal tu, cik en tak pernah beli beg semahal tu..
nak tau beg apa?
checkup sini


Jenama POLO original
akhirnya penantian cik en berjaya...
cuma tengah duk pk, apa la nak beli untuk adik cik en...
dia tak mau tudung..rasa-rasa korang apa yang patut cik en bagi kat dia sempena hari raya ini


hari raya kali ini, cik en beraya sakan...yela...
cik en dan tempah daging rusa, daging lembu kuih muih...
sebut sal kuih muih ini...
cik beli dekat kawan blogger cik en la...
nak tau kuih apa...
checkup


klik gambar untu ke blog yang menjualnya
hanya RM16.00
cik en beli 2

dan cik en beli yang ini
checkup

klik gambar untuk g ke blog yang menjual
tapi.....terjadilah satu kisah yang perit untuk cik en...
kueh cik en dicurik....wa....klik sini untuk tau kisahnya

sampai disini kisah shopping raya cik en


p/s: sayang en botak dan raya ini sambut kat kedah bersama benda yang dah lama diidamkan
Photobucket

7 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah..sakan akak shoping smlm ea..bgus2!!

t nak mai inform awal2 tau..

p/s: arni anis nak mai amik..berdebar lak nk jumpe face to face..hahaha..

Anum said... [Reply]

alhamdullilah
anak yang baik
hehhe

♥ cik_farah ♥ said... [Reply]

al0oo sweet giteww... huhuhuhu

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: mgkin gak la kan..tp cam pelik sikit..

sekamar rindu said... [Reply]

salam..

shopping saat2 akhir mesti ramai orang kan..

mizzkechique said... [Reply]

bgus sbb utamankan keluarga.. MK dh siap2 belikan sebelum puasa.. hehe

anismelon said... [Reply]

untung mak dpt ank gnie..heeee..ha dah amik dah kue nye..staf akk pon nak same..tp dah xde kuihnye..cian dye..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads