www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-13

isu duplicate kali ke 2 bloglist pencarian cik en dan blog mengikut warna thema


salam semua follower cik en...
saper2 yang ada terbaca entry ini siang tadi...
korang nak tau kisah selanjutnya...cik en pada mulanya anggap benda ni adalah kebetulan...tp xkan sampai ayat sebijik-bijik nak di copy pastenyer
cume tukar nama jer...
korang x cyer?
moh compare entry cik en ni dengan entry ini..cik en xleh print screen sbb kat cc sekarang ni...
fokus pada ayat ini



ayat cik en

so gud luck semua....kita tunggu sampai hari last..n cik en klu sempat cik en akn listkan top 3 tuk setiap thema..klu yg penyertaan sikit untuk theme 2..beruntungla...sbbnyer...akan dilistkan..klu yg x mengikut syarat2 cik en...cik en terpaksa reject awal2...tp semua cik en dh tolong btulkan themenyer..rasanya xde sper yg reject tuk syarat pertama 2..
keputusannya akan di beritahu selewat2nyer seminggu daripada tarikh tutup dan akan dipercepatkan klu cik en siapkan awal..yela..penantian satu penyeksaan kan?
JOM JOIN NAK?

ayat blog adik ni

so gud luck semua... kita tunggu sampai hari last..Cik Wunny kalau sempat Cik Wunny akan listkan top 3 untuk setiap tema warne..kalau yangg penyertaan sikit untuk theme 2..beruntungla...sebabnyer...akan dilistkan..^___^

keputusannya akan di beritahu selewat2nyer seminggu daripada tarikh tutup dan akan dipercepatkan kalau Cik Wunny dapat siapkan awal..yela..penantian satu penyeksaan kan? 

JOM JOIN NAK? 




mana yang berwarna biru 2..korang compare la...titik pun sebijik2 kan...cik en memang suka lebihkan titik bila mengarang...



p/s : nampaknyer mood cik en dah berubah dari tenang ke kurang tenang
Photobucket

6 comments:

said... [Reply]

blogger page not found. dia takotla tu.

=.=

Amanina Nasuha said... [Reply]

sabarlah cik en..mgkin xde idea nk up kot..heheh..td tgok yg join bloglist 2,2 org jer,,sy x join p0wn..=)))sabarlaah yerk..mgkin cre 2 dye ingat boleh up kot...

♥ cik_farah ♥ said... [Reply]

sabar sis...

Chempaka Sari said... [Reply]

sabar cik en.. tapi mmg tak best pun bila idea kite diceduk..

anismelon said... [Reply]

aah la kak..sejibik..haha..ape da..nak tiru boleh..tp jgn la copy paste bulat bulat..tiru lah petak petak..ades...

eintan nurfuzie said... [Reply]

ﻉ - itulah...dh check..page tu dh xde
Amanina Nasuha : xde respon dia pun...meniru x tahu malu
♥ cik_farah ♥ :tgh cube coolkan diri
Chempaka Sari : 2 la...skit hati masih ada
anis:heheheh..2 la...klu xtakat nk copy untuk naikkan traffic baik x payah

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads