www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-08-13

isu duplicate kali ke 2 bloglist pencarian cik en dan blog mengikut warna thema


salam semua follower cik en...
saper2 yang ada terbaca entry ini siang tadi...
korang nak tau kisah selanjutnya...cik en pada mulanya anggap benda ni adalah kebetulan...tp xkan sampai ayat sebijik-bijik nak di copy pastenyer
cume tukar nama jer...
korang x cyer?
moh compare entry cik en ni dengan entry ini..cik en xleh print screen sbb kat cc sekarang ni...
fokus pada ayat ini



ayat cik en

so gud luck semua....kita tunggu sampai hari last..n cik en klu sempat cik en akn listkan top 3 tuk setiap thema..klu yg penyertaan sikit untuk theme 2..beruntungla...sbbnyer...akan dilistkan..klu yg x mengikut syarat2 cik en...cik en terpaksa reject awal2...tp semua cik en dh tolong btulkan themenyer..rasanya xde sper yg reject tuk syarat pertama 2..
keputusannya akan di beritahu selewat2nyer seminggu daripada tarikh tutup dan akan dipercepatkan klu cik en siapkan awal..yela..penantian satu penyeksaan kan?
JOM JOIN NAK?

ayat blog adik ni

so gud luck semua... kita tunggu sampai hari last..Cik Wunny kalau sempat Cik Wunny akan listkan top 3 untuk setiap tema warne..kalau yangg penyertaan sikit untuk theme 2..beruntungla...sebabnyer...akan dilistkan..^___^

keputusannya akan di beritahu selewat2nyer seminggu daripada tarikh tutup dan akan dipercepatkan kalau Cik Wunny dapat siapkan awal..yela..penantian satu penyeksaan kan? 

JOM JOIN NAK? 




mana yang berwarna biru 2..korang compare la...titik pun sebijik2 kan...cik en memang suka lebihkan titik bila mengarang...



p/s : nampaknyer mood cik en dah berubah dari tenang ke kurang tenang
Photobucket

  6 comments:

  1. blogger page not found. dia takotla tu.

    =.=

    ReplyDelete
  2. sabarlah cik en..mgkin xde idea nk up kot..heheh..td tgok yg join bloglist 2,2 org jer,,sy x join p0wn..=)))sabarlaah yerk..mgkin cre 2 dye ingat boleh up kot...

    ReplyDelete
  3. sabar cik en.. tapi mmg tak best pun bila idea kite diceduk..

    ReplyDelete
  4. aah la kak..sejibik..haha..ape da..nak tiru boleh..tp jgn la copy paste bulat bulat..tiru lah petak petak..ades...

    ReplyDelete
  5. ﻉ - itulah...dh check..page tu dh xde
    Amanina Nasuha : xde respon dia pun...meniru x tahu malu
    ♥ cik_farah ♥ :tgh cube coolkan diri
    Chempaka Sari : 2 la...skit hati masih ada
    anis:heheheh..2 la...klu xtakat nk copy untuk naikkan traffic baik x payah

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads