www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-20

hebat tul minah ni..leh jadi pengacara melodi...tp aku respect ko la minah!


yoyo...ahhah.salam 1blogger untuk follower cik...tengok pada tajuk cik en....yak auwwww......
hahhaha...brutal kan...korang nak tengok apa pasal cik en respect minah ni?ni wajah nyer


 

aku tulis ape yang aku rase. aku luahkan ape yang patut. 
facebook - fastrunner69@hotmail.com 
formspring - http://www.formspring.me/ftnfadzil 
youtube channel - http://www.youtube.com/user/ftnfdzl

jom layan

kisah tudung dan lovebite




ada dara lu kolot


kalau nak tahu lagi video minah berani mati ni.klik jer sini...
so far minah ni leh jadi reporter tau...besh pe..cik en layan jer video-video dia ini
keep work and gd luck for her...cik en sokong u dear!..

tambahan...cik adik ini ada blog dan pages dia sendiri...klik blog dan pages 
so apa tunggu lagi...follow n like him
Photobucket

5 comments:

zeeck said... [Reply]

ok ini menarik!! XD

Abang Stalker said... [Reply]

not bad la..:)

Gen2Merah said... [Reply]

alaa, macam best ja ni.. tapi tak sempat nak tengok video ni. intenet slow sgt lembab nak mampos.. huhuhu

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed u .. salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

Anonymous said... [Reply]

bukan him.. die kn ppuan~ she or her la :)

eintan nurfuzie said... [Reply]

hehhe..ops salah english grammer la..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads