www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-21

hanya luahan hati kecewa cik en


hari ini hari ahad...hari ini cik en nak beli barang raya cik en....
nak beli untuk abah, mak dan adik...
tapi cik en sedih...semua tu tak dapat..cik en tak tahu,hati cik en kecewa sangat...
puncanya macam ini...cik en pinjamkan duit cik en pada kenalan cik en..
dia janji nak bagi balik hari ini...sebab itu cik en excited sangat...janji awalnya semalam tapi tertunda hari ini...dia janji pagi tadi..tapi tertunda ke tengah hari..akhirnya sampai la petang ini..tak dapat gak...
tahun ini cik en nak bagi sikit barangan beraya untuk keluarga...tapi nampaknya hampa...
tak dapat cik en nak bagi...
mak, along nak bagi mak
tudung..nampaknya tak jadi
abah, along nak bagi baju melayu, nampaknya tak ada
adik, alongnak beli kerongsang cantik untuk adik...tapi.....x dapat gak...
Ya-Allah
apa lah nasib aku...niat aku suci untuk mengembirakan hati dorang..tapi ini yang aku dapat.
SubhaALLAH...
remuk hati aku...
bukan kali pertama cik en kena camni....banyak kali...tapi cik en bagi peluang kat dia..manatau dia dah dibagi hidayah untuk berubah..nampaknya belum lagi...
cik en sayang keluarga cik en...raya ini cik en nak bagi sepenuh perhatian kepada dorang...
harapan cik en...harap cik en sempat beli semua tu sebelum raya ini...
cik en nak bagi dorang gembira....
mak abah adik..along minta maaf ye....
bagi orang itu, cik en tak nak sumpah atau maki apa-apa..cik en nk ALLAH bagikan hidayah dan sedar silap dia dan dia mintak maaf dengan cik en dan takkan menipu cik en lagi...
AMIN........


Photobucket

1 comments:

sekamar rindu said... [Reply]

salam..


nape leh jadi mcm tu.? tak tepati janji??..ishh..

masa nak pinjam duit bukan main lagi beriya2..bila dah bagi dan time nak bayar..mcm ni pulak.

bykkan sabar/..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads