www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-15

F**K!!!, BODOH LA NAK TUDUH AKU MENCURI..TENGOK ORANG LA DULU AUNT!


apa kes la cik en kali ini...bulan2 pose ni patut nya kena la banyak bersabar..tapi ini asyik naik angin jer...
huhuhu..ala...cik en bukannya hendak populariti murahan dengan memaki hamun di blog ni...ceh macam ayat azwan ali semalam kat melodi jer...
sapa-sape yang mengikuti perkembangan cik en dalam blog ini dalam seminggu, mesti korang-korang dah baca entry yang berbau kemarahan di  entry ini  dan entry ini 
sekali lagi cik en nak kuarkan entry kemarahan...
dah tahu kisahnyer?
jom...

kisahnya bermula hari sabtu minggu lepas...cik en balik ke kampung...
cik en berbuka di KFC dengan famili...
sesaper yang duduk di pekan KUALA KANGSAR ,mesti tahu kat mana KFC 2...kat tengah pekan kuala jer..sebelahnya ada supermarket THE STORE...
lepas berbuka cik en g la ke THE STORE dengan adik cik en...
cik en nak beli syampu dan krim rambut
sampai kawasan yang hendak dituju...cik en belek2..datang la pekerja yang mempromote barangan terbaik dorang..untuk krim rambut, aunt ni promosi produk dari sassy...syampu plak cik embik rejoice...cik en jalan2 la lagi..cik en jumpa la produk IVY Produk untuk Salon...last2, cik en pun ambik la syampu, perapi dan keim rambut IVY tu...syampu rejoice dan krim rambut sassy cik en letakkan balik tempat asal...
pastu cik en trus bayar..tengah membayar, datang la aunt yang promote barang dia..dia tanya dengan muka kerek dia.."mana barang saya td?"
cik enjawab : "saya sudah letak balik tempat asal"
dia macam x percaya..belek2 plastik barang yang dah siap dibayar
cik en cakap lagi"saya sudah letak kat tempat asal balik la aunt"
dia dengan kerek, x percaya..sambil tengok beg silang cik en...
cik en pun angin la...
dia blah..tapi masih mengomel x percaya cik en dan letakkan balik tempat asal..datang la amoi yang seperjuangan keje dengan dia..cakap..symapu tu sudah ada...
apa lagi...cik en menjerit la dekat kaunter2 tu
"YOU AUNT, CAKAP 2 TARAK SOPAN KA...SAYA SUDAH KATA SAYA SUDAH LETAK U TARAK PERCAYA...U INGAT I TARAK DUIT KER...BARANG YANG I BELI INI LAGI MAHAL LA DARI APA YOU SUGGEST TADI...BODOH PUNYA AUNT CINA"
cik en menggunakan volume 100% gak la...pastu adik cik en pun ada...dia memang dah ada kes dalam THE STORE 2..dia pun tambah apa cik en cakap...
"ORANG THE STORE KUALA KANGSAR INI MEMANG KURANG AJAR, MAK BAPAK X CUKUP AJAR"
pastu cik en dan adik kuar dari situ dengan muka merah padam tahan marah...
muka cik en yang ni ada ruper pencuri ker?
kalau cik en nak mencuri baik cik en curi produk IVY yang bernilai RM50 dari pada curi sassy dan rejoice yang baru belas-belas ringgit...
aiyak...nasib sudah habis berbuka..kalau tengah posa..boleh batal pose cik en...

Photobucket

12 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

haha,sengal toi depa tu..

sy xsuka p the store sana mhupun sg siput..

anismelon said... [Reply]

hahaha..sbb dye tngk rupe nie msti tngh kering..tengah bulan..wakaka..

ape boleh buat..dye marah la akk tak beli barang yg dye suggest..tak dapat dye komisen tok hari toh..wee

anis xpg kot..anis balik kmpung..akk pg ke?

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: tau xpe..sne lagi syiok lyn shoping.

anismelon said... [Reply]

anis cti isnin..jum..isnin balik..heee..

adiah..bertunang ade adiah ke..kawin t la adiah..bek akk bg kat anis adiah..g bgs..hehehe

anismelon said... [Reply]

tak tak..isnin 29 anis cti..jum pon anis cuti..pas toh isnin minggu depan toh anis cuti gak

hahaha..nak kawin lah gnie..dpt adiah..jap cri calon..wakaka..

anismelon said... [Reply]

seminggu le..weeee..cuti sakan..

hahaha..yg itu??harapan lah..kalo btl xpe gak..tp sah sah..harapan je..

Anum said... [Reply]

asal la cm tue kan. sengal la

mizzkechique said... [Reply]

hoh, klu MK yg kena pun dh kena sembur dh makcik tu..vodo!!

ShafiqHashim said... [Reply]

Hehehe, Sabor Je La..

AnAk dEneSor said... [Reply]

adoiyai..dunia blogger nie kecik je..pi mai pi mai jumpa jugak kan..ishk.ishk.ishk

msredcheesecake said... [Reply]

Kalau msrec yg kena da nangis da....hheee

Zul Fattah said... [Reply]

haha,..sabaq na... apa-apapun gua layan ...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads