www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-12

bloglist pencarian cik en dan blog - warna tema blog di duplicate????




salam semua follower cik en
macamana cik en punya bloglist boleh diduplicate..isk2...idea kena curi la...nak tau kisahnyer?macam ni kisahnya






cik en baru jer terjah follower cik en yang ni dan cik en ternampak bloglist belaiu...bloglist beliau hampir menyerupai bloglist cik yang ni
pencarian cik en dan blog
bloglist yang mana yang cik en kata hampir menyerupai..bloglist yang ni...
klik sini
cube korang comparekan antara 2 bloglist ini






perhatikan kepada perkataan rojak(kanan bloglist cik en)..sama kan?


kriteria pun hampir serupa kan?(kanan bloglist cik en)

korang nak tahu sape yang anjurkan bloglist ini?
cuba klik sini...
maybe fikiran kami sama..tapi banyak kan sama..leh la jadi kembar cik en la kalau cmni...
korang rasa cik en akan marah x?
erm...x la...cuma cik en terkejut...
perkataan ROJAK itu cik en pk dekat shari gak...huhuhu...
so korang ramai2 la join bloglist ni k
klik sini

p/s: cik en no komen la...




Photobucket

10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

mgkin juga kebetulan..semuanya mungkin..

sbr ea sis..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

hm,tu la sis..dunia blog..

lau kt kata depa copy ke apa,kt xleh nak watpe..

melainkan ada bukti yg sahih..

lau ayat dah sebijik itu mmg masalah BESAR..

Anum said... [Reply]

macam2 kan

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

tau xpe..utk sedapkan hati yg xbrape nak sedap,anggap aje itu

KEMBAR..ngeh3..

Amanina Nasuha said... [Reply]

hurrmm 2 laaa sy p0wn tkejut jagk..sbb sma sgt..sy plk di jemput untuk j0in segmen 2..s0 cm ner???agk2 ad yg nk j0in ker???

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: sy malas join mana2 wat masa ni..

nak berpokpek dlu kat blog..hahah..

moga segmen dia berjaya..amiinn..

asamasin said... [Reply]

ha?asal nih?

asamasin said... [Reply]

pulak....

anismelon said... [Reply]

alolo..cian..tak pe la kak..biar kan je..same same cari hiburan..heeee..:)

eintan nurfuzie said... [Reply]

cik en tgh cube mengkoolkan diri sendrii...hehehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads