www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-08-04

bloglist pencarian cik en dan blog - warna tema blog (keputusan)



SALAM SEMUA FOLLOWER CIK EN YG TERSAYANG
cik en mohon maap beribu banyak2...cz cik en dh janji semalam keputusan bloglist cik en kan?tp cik en agak bz skit...
so seperti yang dijanjikan cik en akan umumkan pemenang bagi setiap theme yang dipertandingkan..tahniah kepada semua....so bolehla ambik banner di bawah ni dan letak di entry masing2 k...hehehe
semua pemenang akan dilistkan di kolum
bloglist/contest
so promote akan berterusan mybe dalam masa agak lama.tapi bagi cik en masa untuk masukkan list ke kolum 2 k?..sape2 yang tidak berjaya tak apa..adat kan menang kalah..tp bagi cik en..semua blog yang bertanding ada kelebihan masing2...cuma ada kriteria yang x seswei untuk syarat bloglist ini...tp xpe...semuanya masih dipromotekan...asal masuk jer, terus dipromotekan..so jangan ada sape2 yang berkecil hati k..
so...winners is













BLUE
ROJAK
http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

Photobucket

  14 comments:

  1. yeayyyyy! akhirnya~ haha :D congrates kepada pemenang~ ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah2...bulan depan cik en anjurkan contets plak yek...ni kasi hadiah punya...huhuhu

    ReplyDelete
  3. yyeeeyaaaahh..sye mnang..thanz cik en...hehehhe...suker....=)))))

    ReplyDelete
  4. p/s: tu la,sy tunggu feedbck dari dia..

    t sy inform len ea..

    ReplyDelete
  5. takde rezki nak dpt hadiah...congrats to the winners...

    selamat berpuasa cik EN

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tak sangka terpilih..tanks cik en..dan buat semua yg join segmen ni, korang memang gempak !! =)

    ReplyDelete
  7. tahniah tahniah semua pemenang... huhuhu ~~~~

    ReplyDelete
  8. hehehe..tak sangka terselit gak dalam kategori"white" tu..thankss sangat..

    ;) ;)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads