www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-04

bloglist pencarian cik en dan blog - warna tema blog (keputusan)



SALAM SEMUA FOLLOWER CIK EN YG TERSAYANG
cik en mohon maap beribu banyak2...cz cik en dh janji semalam keputusan bloglist cik en kan?tp cik en agak bz skit...
so seperti yang dijanjikan cik en akan umumkan pemenang bagi setiap theme yang dipertandingkan..tahniah kepada semua....so bolehla ambik banner di bawah ni dan letak di entry masing2 k...hehehe
semua pemenang akan dilistkan di kolum
bloglist/contest
so promote akan berterusan mybe dalam masa agak lama.tapi bagi cik en masa untuk masukkan list ke kolum 2 k?..sape2 yang tidak berjaya tak apa..adat kan menang kalah..tp bagi cik en..semua blog yang bertanding ada kelebihan masing2...cuma ada kriteria yang x seswei untuk syarat bloglist ini...tp xpe...semuanya masih dipromotekan...asal masuk jer, terus dipromotekan..so jangan ada sape2 yang berkecil hati k..
so...winners is













BLUE
ROJAK
http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

Photobucket

14 comments:

Anum said... [Reply]

tahniah semua

hira said... [Reply]

yeayyyyy! akhirnya~ haha :D congrates kepada pemenang~ ;)

eintan nurfuzie said... [Reply]

tahniah2...bulan depan cik en anjurkan contets plak yek...ni kasi hadiah punya...huhuhu

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah2,tahniah semuanya..

Amanina Nasuha said... [Reply]

yyeeeyaaaahh..sye mnang..thanz cik en...hehehhe...suker....=)))))

Chempaka Sari said... [Reply]

tersenarai. thanks... =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: tu la,sy tunggu feedbck dari dia..

t sy inform len ea..

msredcheesecake said... [Reply]

takde rezki nak dpt hadiah...congrats to the winners...

selamat berpuasa cik EN

nanakimie said... [Reply]

thanks a lot cik en:)

ninie_azriena said... [Reply]

alhamdulillah..tak sangka terpilih..tanks cik en..dan buat semua yg join segmen ni, korang memang gempak !! =)

Rohaizam Rosli said... [Reply]

tahniah tahniah semua pemenang... huhuhu ~~~~

cik Beskod said... [Reply]

tahniah tahniah hehe

alin said... [Reply]

thanks ye :)

mary ann ;) said... [Reply]

hehehe..tak sangka terselit gak dalam kategori"white" tu..thankss sangat..

;) ;)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads