www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-07-21

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN TERAKHIR"


awal2 pagi dah check assgment seterusnya...n yepi...asgment last 2..tp susahl a sikit...kena bagi satu lagu kt blogger yg 1 kumpulan dan gatau kenapa pilih lagu 2...
n paling memeningkan uat pantun..
nsib la cik endulu pernahmasuk pertandingan pantun peringkat daerah di kedah..huhu
so malas nk menaip panjang..jap g kena taip panjang2
so lets go......

KUMPULAN 4

  • pilihan lagu diri sendiri..huhuh...sepetang di parit..huhuhu.lagu nostalgia orang perok...pure perak..cam cik en..huhuh

http://nusha1706.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html
  • pilihan lagu gemuruh dri faizal tahir-ini kerana lagi tema kami masa duk blja dulu...cik nusha ni..junior cik en dan anak buah cik en dlm kelab PRSP...so lagu ini seswei buat kami
  • so khas buat nusha
    • Bila bertalu rentak di kalbu
      Hasrat yang tersirat semakin ku buru
      Bila bergema laungan gempita
      Harapan bernyala nadiku berganda


      Gemuruh jiwa semangat membara
      Dari puncak ingin ke angkasa
      Berkalungkan bintang berkelipan
      Menyerlah jauh dari yang biasa


      Bila bertalu rentak di kalbu
      Hasrat yang tersirat semakin ku buru
      Bila bergema laungan gempita
      Harapan bernyala nadiku berganda


      Gemuruh jiwa semangat membara
      Dari puncak ingin ke angkasa
      Berkalungkan bintang berkelipan
      Menyerlah jauh dari yang biasa


      Ungkapan ini bukan sekadar bermimpi
      Segalanya pastikan terbukti nanti


      Ulang :
      Gemuruh jiwa semangat membara
      Dari puncak ingin ke angkasa
      Berkalungkan bintang berkelipan
      Menyerlah jauh dari yang biasa

  • pantun khas uat nusha
bunga cantik bunga raya
dipetik petik oleh sathiya
cik nusha cantik manis bergaya
sahabat blogger paling setia
http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html
  • pilihan lagu suara hati dri kumpulan ungu-mula2 cik en masuk blog ini...tajuk blog ini...suarahati saya....so seswei la lagu 2...heheheh
  • pantun buat miezah ismail
diatas para disimpan bunga cengkih
dimasak mak untuk azizah
blog bergambar kura2 tengah sengih
itulah trademark blog c miezah

  • pilihan lagu vespa haji samad dri allahyarham pak ku syahadat-nak tau kenapa..sbb header cik mizz nina ops mizztina ni ada vespa..seswei la kan..huhuhu
  • pantun buat mizztina

makan salak bersama papa
kulitnya tajam tercucuk sini sana
teringan pulak rasanya nak bervespa
boleh pinjam ker mizztina

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html
  • pilihan lagu gadis ayu dri bloack done bone-nak tau kenapa..sbbnya empunya blog comey sgt2...huhuh..dia ni penjaga kecantikan sbb ada beauty tips dri dia
  • pantun buat maya

ambik gambar tunjuk peace
bergambar dengan adik anis
gadis ayu ni mesti minat cheese
betul ke cik maya manis

p/s : klu untuk satu group ni...cik en pilih lagu ni untuk semua...SAHABAT SELAMANYA-KUMPULAN PADI..kita kan macam upin ipin dan kawan2 kan?huhuh..cik en dh konpius sgt...ni..sorang satu lagu ker atau 1 kumpulan satu lagu..pe2 layan........


Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selamanya setia
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia
pantun untuk semua


Ikan jerung bergaduh ngn ikan yu
Disaksikan orang orang yang top
Nusha, ,mizztina,eintan miezah dan ayu
Geng kumpuln 4 yang paling mantop



JOM JOIN NAK?
Photobucket

5 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

eh,ok ape..

lg byk lgau ada...

xslh rasa sy..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

sy terjah yg lain sume wat satu lagu..

tp akk up lagi..

kira ok per..

byk skit,lg meriah!!

ninie_azriena said... [Reply]

it's ok dear..ni ikut kreativiti masing2..besh lah bnyk lagu..dah betul dah ni..gud luck sis !!
pantun besh lah :)

p/s: ninie akan senaraikan link kwn2 di akhir segmen ni nanti..kita terjah and baca pantun diorang sama2 ye nanti (n_n)

Abang Stalker said... [Reply]

terjah2..phewit..pantun mantop ;)

mizzkechique said... [Reply]

wahhh..byk lagu... mekaseh yer..

nk pnjam vespa?? buley..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads