www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-07-25

perbezaan gadis rusia dan melayu

Gadis Russia 
Gadis Russia. Kenalan yang tinggal di St. Petersburg. Muda lagi nih..

  • Gadis Melayu yang belum berkahwin kebanyakannya masih ‘gadis’ (dara), tapi gadis Russia ni dah kehilangan dara seawal umur 13-14 tahun.
  • Tinggi gadis Melayu dalam lingkungan 140-160 cm, manakala gadis Russia 150-180 cm. Memang tinggi..
  • Dari segi fesyen, gadis Russia lebih advance, mungkin disebabkan dari segi geografi kedudukan Moscow lebih dekat dengan kota fesyen Eropah seperti Paris.
  • Gadis Russia hampir kesemuanya putih dan punyai mata yang clear berbagai warna. Gadis Melayu mata hitam/coklat pekat dan kulit bermacam-macam tone.
  • Rambut gadis Russia ni bermacam-macam warna, perang, coklat, blond tapi jarang yang hitam. Gadis Melayu majoriti rambut hitam.
  • 90% gadis Russia yang aku nampak hisap rokok manakala 90% gadis Melayu tak hisap rokok. Namun, aku rasa gadis Melayu yang hisap rokok dah hilang keayuan dia, tak kisah la ko cantik macam mana pun.Gadis Melayu Lisa Surihani
  • Gadis Melayu. Ha. Ni pun kenalan gak, dah pernah jumpa pun..
  • Gadis Melayu faham bahasa Inggeris, walau terus macam mana pun masih boleh faham. Gadis Russia memang bangang habis kalau bab bahasa Inggeris ni.
  • Gadis Russia lebih independent, hati kental dan kurang manja manakala gadis Melayu memang opposite, lebih-lebih lagi bab manja tu. Pada aku, baguslah. Aku suka perempuan manja tapi at the same time a guy needs his space. Itu semua perempuan Melayu kena faham. Kalau 24/7 tak nak lepas memang penat woo.. Itu sebab kita ada perumpamaan, sayang isteri tinggal-tinggalkan. Bila dah tinggal dia jadi lagi manja, lagi memerlukan.. Tak  gitu?
  • Gadis Russia lebih athletic. Kat sini jantina tak membezakan sukan, kat Malaysia macam-macam penghalang untuk kaum perempuan bersukan. Tak perlu cakap secara terperinci pasal halangan tu, semua pun tahu..
  • Gadis Russia lebih vokal dan outgoing. They can make their presence felt. Gadis Melayu dan orang Melayu itu sendiri masih ada yang timid, terlalu low profile dan terbatas pemikirannya.
  • Gadis Russia jalan laju. Memang laju dan pantas langkahnya. Aku yang jalan laju ni pun kadang-kadang tak terkejar. Gadis Melayu and generally orang Melayu itu sendiri jalan lembab. Serius.
  • Gadis Russia berpakaian seksi dan elegant manakala gadis Melayu jarang yang berani berpakaian sebegitu.

JOM JOIN NAK?
Photobucket

  1 comment:

  1. yay!
    saya bangga jadi gadis melayu
    walau bukanyang terakhir or terawal..heee =p

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads