www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-07-28

apa itu bloglist

salam semua follower cik en
apa kabo...
chat?
kali ini cik en menjawab persoalan dari blogger sorang ni..
nk tau apa dia tanyer?


  ni jawapan untuk cik nur yasmin

bloglist ini merupakan senarai blog yang dibuat oleh blogger untuk mempromote kawan2 blogger yg lain...
pendapat cik en bagi bloglist mybe ada berbeza dengan blogger yg lain...
objektif cik en buat bloglist ni
  • untuk mempromote kawan2 blogger yg baru atau  yg dah lama
  • mengeratkan silaturrahim antara bloger2 di malaysia
  • tuk orang tahu kewujudan blog kita...huhuh

perbezaan bloglist ngn contest pun ada...ni bagi pendapt cik en..
  • contest-kita pertandingan sesuatu,cth gambar dll ditambah dpt hadiah2
  • bloglist- penyenaraian blog terbaik mengikut kehendak penganjur dan selalunya tiada hadiah pun..klu ada pun cik en tgk..macam edit blog atau header free..

daripada bloglist la cik en ramai dpt kawan2..sampai x tersempat nk memolow..
anyway..ada ke kelebihan yg bila join bloglist ini...
jom la kongsi2...share2 ilmu ngn nur yasmin ni,..
blogger baru ini...
cik yasmin:kamu dipromote dulu ni sebelum keputusan pencarian cik en dan blog diumumkan...huhuhu

JOM JOIN NAK?
Photobucket

  6 comments:

  1. yay! thanx cik en! hehe. :) <3

    ReplyDelete
  2. akhirnya terjwb sudah kan..heheh..

    tp blog sy tu xder lagi bloglist..

    erm,xterpkir nk wat ag.. =)

    p/s: thnx sudi bg pndpt ea..

    ReplyDelete
  3. p/s: insyaALLAH sis,satu ari t ea..heheh..tungguuuuu~

    ReplyDelete
  4. wah,, tq2.info yg menarik ni.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!