www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-07-28

apa itu bloglist

salam semua follower cik en
apa kabo...
chat?
kali ini cik en menjawab persoalan dari blogger sorang ni..
nk tau apa dia tanyer?


  ni jawapan untuk cik nur yasmin

bloglist ini merupakan senarai blog yang dibuat oleh blogger untuk mempromote kawan2 blogger yg lain...
pendapat cik en bagi bloglist mybe ada berbeza dengan blogger yg lain...
objektif cik en buat bloglist ni
  • untuk mempromote kawan2 blogger yg baru atau  yg dah lama
  • mengeratkan silaturrahim antara bloger2 di malaysia
  • tuk orang tahu kewujudan blog kita...huhuh

perbezaan bloglist ngn contest pun ada...ni bagi pendapt cik en..
  • contest-kita pertandingan sesuatu,cth gambar dll ditambah dpt hadiah2
  • bloglist- penyenaraian blog terbaik mengikut kehendak penganjur dan selalunya tiada hadiah pun..klu ada pun cik en tgk..macam edit blog atau header free..

daripada bloglist la cik en ramai dpt kawan2..sampai x tersempat nk memolow..
anyway..ada ke kelebihan yg bila join bloglist ini...
jom la kongsi2...share2 ilmu ngn nur yasmin ni,..
blogger baru ini...
cik yasmin:kamu dipromote dulu ni sebelum keputusan pencarian cik en dan blog diumumkan...huhuhu

JOM JOIN NAK?
Photobucket

6 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah..rajin sis ni..

len dah blog!cun..

iMBobo said... [Reply]

nak visit die :)

nur yasmin said... [Reply]

yay! thanx cik en! hehe. :) <3

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

akhirnya terjwb sudah kan..heheh..

tp blog sy tu xder lagi bloglist..

erm,xterpkir nk wat ag.. =)

p/s: thnx sudi bg pndpt ea..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: insyaALLAH sis,satu ari t ea..heheh..tungguuuuu~

aiman916 said... [Reply]

wah,, tq2.info yg menarik ni.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads