www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-06-20

tengku zawiyah (ex wife datuk K) berkahwin

Sah lah sudah Tengku Zawiyah menjadi milik Datuk Rayyan
Tengku Zawiyah Datuk Rayyan-LimauAis (2)Tengku Zawiyah Datuk Rayyan-LimauAis (14)
Berseri-seri wajah bekas isteri Datuk K, Tengku Zawiyah, mana taknya beliau sudah pon berkahwin dengan Datuk Rayyan. Perkahwinan Tengku Zawiyah dan Datuk Rayyan mendapat perhatian ramai kerana bekas suami Tengku Zawiyah, Datuk K berkahwin dengan penyanyi No 1 negara, Datuk Siti Nurhaliza.

Semestinya perkahwinan kali ini, Tengku Zawiyah mahukan kebahgiaan yang berkekalan bersama Datuk Rayyan. Pastinya luka dihati Tengku ZaKami juga mendoakan yang terbaik buat Tengku Zawiyah dan Datuk Rayyan dalam menempuhi kehidupan suami isteri. Itu lah yang terbaik apabila hati sudah suka sama suka.
Tengku Zawiyah pernah berkahwin dengan Datuk K pada 24 Disember, 1985. Tengku Zawiyah dicerai takliq pada 1 Februari, 2004 di rumah mereka di Bukit Antarabangsa dan Mahkamah Rendah Syariah mengesahkan perceraian mereka pada 13 April 2005. Mereka dikurniakan empat anak – Muhd Anas Zawawi, 24, Muhammad Adib, 21, Muhammad Asyraf, 19, and Muhammad Aazief, 13.
Photobucket

2 comments:

superb an said... [Reply]

hye , anys salam singgah :P

Anonymous said... [Reply]

Tengku Zawiah sangat cantik...matanya membuktikan dia seorang yang sabar dan sangat istimewa...Semoga Allah sentiasa memberkati hidupnya...AMIN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads