www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-06-21

pencarian cik en dan rain-keputusan

salam semua...sebelum nk merujuk entry ni..kena flashback balik kat sni


walaupun sambutan agak kurang memberangsangkan...tp cik en x kesah punya...cik en ttp teruskan...
so ini cik en bagi hint2 pemenangnyer..


tempat pertama : haiwan peliharan yang jarang dibela dan agak mencabar jugak la nk mencari info pasal haiwan kesayangan dia ni

temapt kedua : suka haiwan ini kerana saiz badan yg besar dan comey..dan jarang didapati la.ada mmg ada...tp jenis ni ramai yg x tahu

tempat ketiga : kerana sweet sgt haiwan dia

keempat : haiwan yg ganas..huhuhu

nak tahu sape..ala...dh hint2 pun konpom dah tau punya kan...
jom kita scrool2 kt bawah ni

tempat pertama : arinahsanat

tempat kedua : nusha santek

tempat ketiga : Norhasymmah Halimi

temapt ke empat : emogulz

dan hadiah special kepada : nusha promote-sebab uat entry untuk promote...xoxo kamu nusha

alamak...x sempat join yek?xpe..nk hadiah gak?jom try yg ini..

klu korang pandai dimana kucing berada


tempoh pencarian hingga jam 5 ptg jer...klu spe yg xdpt 2 ekor tp 1 ekor jer...boleh dikira pemenang asalkan sampai kul 5 tersebut xde yg berjaya mencari kedua2 nyer..paham x ayat cik en ni...huhuhu..cik en pun dh x bpe paham...heheheh
******TAMAT******
hadiah akan diberi mybe 2 orang pertama..tpulang la.,.nk uat entry atau x..asal ada jawapan..
hint : 2 ekor kucing yg perlu dicari


p/s :- pasal hadiah lak..cik en trus pos jer ke rumah korang yek.t korang tgk la hadiah pe..huhuh..so semua peserta cik en t emailkan alamat n nama penuh korang ke email cik en ni
nurfuzie@gmail.com


Photobucket

6 comments:

Siti Arinah said... [Reply]

thanks cik en...

Effa CuRio said... [Reply]

yeay!!.. dpt hadiah.. =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

terima kasih yer kak..

Aida Omar said... [Reply]

tahniah utk semua pemenang..hihi
aida nk join tp x sempat plak sudah nye.. maaf ea cik cintan nurfuzie :(

eintan nurfuzie said... [Reply]

tahniah untuk semua
aida omar:its ok..t leh join ln kali yek

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: tu la,nympah lak bila dgr dia luah cmtu..tp nk wat cmne..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads